Home TOP NEWS Για να κτίσεις κάτι νέο πρέπει πρώτα να γκρεμίσεις το παλιό

Για να κτίσεις κάτι νέο πρέπει πρώτα να γκρεμίσεις το παλιό


Το φετινό ρόστερ δεν δίνει πολλά περιθώρια στην ομάδα προγραμματισμού. Θα πρέπει να είναι αρκετά διαφορετικό του χρόνου για να μπορέσει η ομάδα παρουσιαστεί ανταγωνιστική. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έρθουν παίκτες με χαρακτηριστικά τα οποία να ανταποκρίνονται σε αυτά που ζητάνε αυτοί που ανέλαβαν τους εντοπίσουν.

Αυτό είναι το ένα κομμάτι. Θα πρέπει ασφαλώς να προηγηθεί το… ξήλωμα.  Για αρκετούς παίκτες τα πάντα έχουν ήδη κριθεί και το μόνο που θα πρέπει να αναμένουμε είναι, με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής χρονιάς, να αρχίσει η διαδικασία λύσης των συμβολαίων. Ορισμένων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται, υπάρχουν όμως κι άλλοι οι οποίοι διατηρούν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με τους οποίους θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να λυθεί η συνεργασία.

Ο αριθμός των επιτρεπόμενων θέσεων των 15 ξένων που δικαιούται η ομάδα είναι συμπληρωμένος αυτή τη στιγμή, άρα για κάθε έναν που θα έρχεται για την επόμενη χρονιά θα πρέπει να φεύγει και κάποιος. Ήδη αποχώρησε ο Πρέτσε ο οποίος ήταν πάντως στον κατάλογο Β’. Θα ακολουθήσουν σύντομα και άλλοι. Εντρένα, Μανρίκε και Μόντες ήταν επίσης στον κατάλογο Β’, με τον πρώτο από την επόμενη χρονιά να τοποθετείται στον Α’.

Αναμένεται ότι οι ανακοινώσεις για αποδεσμεύσεις σύντομα θα γίνονται γνωστές σε μορφή χιονοστιβάδας και αυτό που όλοι περιμένουμε με αγωνία είναι βεβαίως τις επιλογές των καινούργιων μας ποδοσφαιριστών ελπίζοντας ότι θα κτιστεί μία ομάδα η οποία να μπορεί να κοιτάξει ψηλά.