Home TOP NEWS Η μόνη ελπίδα…

Η μόνη ελπίδα…


Ο εικονιζόμενος αποτελεί τη μοναδική ελπίδα για να αλλάξει αυτό το έκτρωμα που παρακολουθούμε. Τον περιμένει πολλή δουλειά το επερχόμενο Καλοκαίρι και καλείται να υπερβεί τις προσδοκίες που έχει ο κόσμος προς το πρόσωπο του.

Είναι αλήθεια ότι ο περισσότερος κόσμος ελπίζει σε ένα καλύτερο αγωνιστικό αύριο ελέω Λάρκου και τη δουλειά που έδειξε όπου εργάστηκε. Αποτελούσε για χρόνια την επιθυμία πολλών για επιστροφή του στην ΟΜΟΝΟΙΑ, εκεί όπου έδειξε έργο και άδικα αποχώρησε. Πλέον σε διαφορετικό πόστο, χρειάζεται να σηκώσει μανίκια και μαζί με την ομάδα προγραμματισμού να κάνουν σωστό σχεδιασμό και να διορθώσουν τα κακώς κείμενα στην ομάδα. Κανένας δεν εγγυάται δεδομένη επιτυχία για το μέλλον, ωστόσο όσο υπάρχει ο Νεόφυτος στο τιμόνι του σχεδιασμού, υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας. Η δουλειά που έχει να κάνει είναι πάρα πολλή, καθώς καλείται να διορθώσει αυτό το έκτρωμα που είναι η ομάδα μας και να την κάνει όπως της αρμόζει η ιστορία της.

Η παρουσία της ομάδας μας φέτος που υπάρχουν τα λεφτά δεν διαφέρει και πολύ από την περσινή που ήμασταν «απένταροι». Αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι για να φτιάξεις ομάδα δεν χρειάζεσαι μόνο τα λεφτά, αλλά και ποδοσφαιρικό μυαλό, κάτι που δεν είχε τόσα χρόνια η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Νεόφυτος Λάρκου το κατέχει και ελπίζουμε να το αποδείξει, φτιάχνοντας μια ομάδα καθώς πρέπει.