Home TOP NEWS Η συνηθισμένη… προσγείωση

Η συνηθισμένη… προσγείωση


Το συνηθίζει η ομάδα μας φέτος, να κάνει κάποια καλά παιχνίδια και ακολούθως να δέχεται ήττα διαγράφοντας στην ουσία ότι καλό προσπαθεί να κτίσει. Η εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ δεν ήταν άσχημη, ωστόσο αυτό που μένει στο τέλος είναι το αποτέλεσμα.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα φέτος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η σταθερότητα. Δείχνει επίσης να αδυνατεί να παραμείνει σε πορεία ανόδου και θετικών αποτελεσμάτων. Προφανώς το αποτέλεσμα με το Αποέλ δεν ήταν το επιθυμητό, όμως η εικόνα των ποδοσφαιριστών, άφησε στο τέλος μια μικρή ικανοποίηση. Πριν από αυτό προηγήθηκε η νίκη κόντρα στην ΑΕΛ με επίσης καλή εμφάνιση και υπήρχε η ελπίδα ότι η ομάδα μας θα συνέχιζε έτσι. Στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ στερείται σταθερότητας και δυστυχώς, ότι καλό χτιζόταν τις τελευταίες εβδομάδες, ιδιαίτερα σε ότι έχει να κάνει με την ψυχολογία, γκρεμίστηκε.

Αν ερχόταν η νίκη, αφενός θα έδινε την ικανοποίηση για την καλή προσπάθεια των παικτών και αφετέρου θα διατηρούσε η ομάδα μας κάποιες πιθανότητες για την 4η θέση. Σίγουρα στο τέλος κανείς δε θα θυμάται αν η ομάδα μας άξιζε περισσότερα.