Home TOP NEWS Ισχύει το ίδιο…

Ισχύει το ίδιο…


Με την ομάδα μας πλέον εκτός στόχων για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος, το μοναδικό κίνητρο αφορά τους ποδοσφαιριστές που πρέπει κάθε εβδομάδα να αποδεικνύουν με την παρουσία τους εάν δικαιούνται να μείνουν. Αυτό ισχύει σε κάθε παιχνίδι, είτε κερδίζει η ομάδα, είτε χάνει.

Η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μένει εκτός στόχων από πολύ νωρίς. Υπάρχουν ωστόσο άλλα εννέα παιχνίδια πριν από την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και ασφαλώς δεν πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν αγγαρεία. Κυρίως για τους ποδοσφαιριστές, καθώς ακολουθεί ένα Καλοκαίρι με νέες προσθαφαιρέσεις στην ομάδα και η θέση πολλών «παίζεται». Με βάσει το τι έδειξαν ορισμένοι στη διάρκεια της χρονιάς, αναμένει κανείς πως οι πιθανότητες παραμονής τους στο ρόστερ είναι μειωμένες, όμως είναι στα πόδια τους να αποδείξουν το αντίθετο στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Ζητούμενο πέραν από την καλή παρουσία της ομάδας, είναι ασφαλώς το τρίποντο σε κάθε αναμέτρηση, κυρίως για την αξιοπρέπεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και για να μη ζήσουμε ξανά τα ίδια τα περσινά.