Home TOP NEWS Κίνητρα… για τους παίκτες

Κίνητρα… για τους παίκτες


Αναφερθήκαμε πολλές φορές στο γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ αγωνίζεται πλέον χωρίς στόχους στα εναπομείναντα παιχνίδια, ωστόσο το ζητούμενο για νίκη παραμένει, κυρίως για λόγους αξιοπρέπειας. Για τους ποδοσφαιριστές όμως τα κίνητρα είναι πολλά καθώς κρίνεται η παρουσία τους στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Είναι δεδομένο ότι για άλλο ένα Καλοκαίρι θα έχουμε πολλές προσθαφαιρέσεις και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη νέα κακή χρονιά που διανύει η ομάδα μας. Ποιοι θα είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν δε μπορούμε να το γνωρίζουμε από τώρα, ούτε προφανώς για το ποιοι θα έρθουν. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι με την ΟΜΟΝΟΙΑ πλέον εκτός στόχων και χωρίς να διεκδικεί κάτι στο φετινό Πρωτάθλημα, οι παίκτες του «τριφυλλιού» καλούνται να αποδείξουν στα εναπομείναντα ματς εάν αξίζουν και εάν δικαιούνται μια θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδους. Με βάσει το τι έδειξαν μέχρι τώρα, αρκετοί είναι αυτοί που δεν δικαιούνται και γι’ αυτό έχουν ευκαιρία, ή ευκαιρίες καλύτερα, στους επόμενους αγώνες να παλέψουν για μια θέση.

Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν η παρουσία των περισσότερων ποδοσφαιριστών δεν ήταν η επιθυμητή και αυτό κάνει τη δουλειά τους πιο δύσκολη. Πρέπει να «ιδρώσουν» αρκετά στα υπόλοιπα παιχνίδια για να διασφαλίσουν τη θέση τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ της νέας σεζόν.