Home TOP NEWS Μπαίνει σε μία σειρά ο προγραμματισμός

Μπαίνει σε μία σειρά ο προγραμματισμός


Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ δημοσιεύει σήμερα η αθλητικογράφος του sport-fm Στέλλα Σωκράτους μέσω του οποίου γίνεται αναφορά στις θέσεις στις οποίες προσανατολίζεται η ομάδα προγραμματισμού να ενισχύσει την ομάδα. Ποδοσφαιριστές από Κύπρο αλλά και από εξωτερικό ενδιαφέρουν τους ανθρώπους που επιλαμβάνονται τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, ενώ προγραμματίζονται κι άλλα ταξίδια για παρακολούθηση υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Το ρεπορτάζ:

«Χτίσιμο» από την άμυνα…

Από την άμυνα έχει αρχίσει τον βασικό μεταγραφικό της σχεδιασμό η Ομόνοια, ενόψει της νέας περιόδου. Αναμένεται ότι θα γίνουν 5-6 πολύ ποιοτικές προσθήκες, ενώ ο συνολικός αριθμός των μεταγραφών θα είναι μεγαλύτερος, αφού θα ψάξουν και για επιπλέον επιλογές σε ορισμένες θέσεις.

Οι «πράσινοι» ψάχνουν για τον… ηγέτη της άμυνας, ένα στόπερ ο οποίος θα κάνει τη διαφορά ενώ είναι σε αναζήτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού μπακ. Για τη θέση αυτή υπάρχουν δύο βασικοί υποψήφιοι, ο ένας είναι από το εξωτερικό ενώ ο άλλος από την… εγχώρια αγορά. Υπάρχει άλλη μια επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά κάπως πιο… περίπλοκη. Σκέψεις γίνονται και για την απόκτηση τερματοφύλακα και είναι υπό παρακολούθηση κάποιες περιπτώσεις…

Στην Ομόνοια δίνουν επίσης προτεραιότητα στην απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή… πρώτης διαλογής για τη θέση του αμυντικού μέσου. Είναι μάλιστα πρόθυμοι να πληρώσουν και το κάτι παραπάνω για να ενισχυθούν με ένα πολύ ποιοτικό παίκτη.

Μεταγραφές θα γίνουν και σε άλλες θέσεις, όσο προχωράει κι ο προγραμματισμός. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι μια-δυο πολύ καλές περιπτώσεις παικτών έχει προτείνει στο «τριφύλλι» ο Νούνο Ασίς και είναι ψηλά στη μεταγραφική λίστα.

Η περίπτωση του επιθετικού που έχει παρακολουθήσει ο Ράουφμαν στην Γερμανία, είναι επίσης στις προτεραιότητες ενώ ο Σίμος Ταραπουλούζης έχει ξεχωρίσει δυο-τρεις περιπτώσεις παικτών στην Ολλανδία, όπου είχε μεταβεί και παρακολούθησε αρκετά παιγνίδια, αλλά το θέμα είναι ότι δεσμεύονται με συμβόλαιο. Πολύ σύντομα θα προκύψουν και άλλα μεταγραφικά ταξίδια…