Home TOP NEWS Οι λεπτομέρειες της συνάντησης στον ΚΟΑ για το Μακάρειο

Οι λεπτομέρειες της συνάντησης στον ΚΟΑ για το Μακάρειο


Όπως αναφέραμε στο πρωινό μας άρθρο, συλλέξαμε αρκετές πληροφορίες για τη χθεσινή συνάντηση που έγινε στον ΚΟΑ και σας τις παραθέτουμε.

Όπως έγινε γνωστό εδώ και μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταφέρει την αγωνιστική της έδρα στο Μακάρειο Στάδιο και να αποχωρήσει από το ΓΣΠ. Πριν λίγες μέρες υπήρξε μία πρώτη επαφή με τον ΚΟΑ ώστε να διαφανεί αν υπάρχει έδαφος για κάτι τέτοιο και αφού οι διοικούντες την ομάδα μας έλαβαν πρόσκληση από τον οργανισμό, χθες έστειλαν αντιπροσωπεία στα γραφεία του για συζήτηση.

Η συνάντηση κύλησε πάρα πολύ καλά με την ΟΜΟΝΟΙΑ να επαναλαμβάνει την επιθυμία και την πρόθεση της για να αρχίσει να χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο στάδιο ως έδρα από την αμέσως επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα το Μακάρειο στάδιο είναι αδύνατον να μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας, έτσι έγινε πρόταση προς τον ΚΟΑ να αναλάβει η ΟΜΟΝΟΙΑ τα έξοδα για να γίνουν, πάντοτε υπό την επίβλεψη και την έγκριση του οργανισμού, κάποια βελτιωτικά έργα και τα οποία θα πρέπει να ολοκληρωθούν πριν από την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το κομμάτι της αναβάθμισης του γηπέδου δεν θα περιοριστεί σε αυτή την πρώτη φάση αλλά θα υπάρξει και μία δεύτερη φάση βελτιωτικών έργων για τα οποία η ΟΜΟΝΟΙΑ εξέφρασε την προθυμία να δώσει ότι βοήθεια χρειάζεται για να επισπευσθεί η όλη διαδικασία. Έγινε εισήγηση από τους ανθρώπους της ομάδας μας για να πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα νέα συνάντηση, παρόντος αυτή τη φορά και του αρχιτεκτονικού γραφείου το οποίο λειτουργεί για την ΟΜΟΝΟΙΑ, με τις τεχνικές επιτροπές του ΚΟΑ ώστε να υπάρξει μία ολοκληρωμένη απόφαση για τα έργα που πρέπει να γίνουν, το κόστος τους αλλά και για να μπουν προτεραιότητες σε σχέση με τη σειρά υλοποίησης τους. Φάνηκε πάντως από τη συνάντηση ότι υπάρχει μία θετική προσέγγιση του όλου ζητήματος από την τεχνική επιτροπή του ΚΟΑ η οποία θα πρέπει πλέον να ενημερώσει το ΔΣ του οργανισμού ώστε αυτό να σχηματίσει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα και να λάβει απόφαση στο αν θα αποδεχθεί το αίτημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ή όχι.

Η θέση που θα λάβει το διοικητικό συμβούλιο του ΚΟΑ θα καθορίσει και τα επόμενα βήματα.