Home TOP NEWS Οι λόγοι αποχώρησης του Πρέτσε…

Οι λόγοι αποχώρησης του Πρέτσε…


Το συμβόλαιο του Κροάτη κεντρικού αμυντικού Φράνιο Πρέτσε προνοούσε συνεργασία για ένα χρόνο με δικαίωμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για ανανέωση για άλλα δύο. Η επιτροπή προγραμματισμού αποφάσισε όπως μη ενεργοποιήσει αυτό το option και η επιλογή για λύση της συνεργασίας, από αυτή τη στιγμή, έγινε καθαρά για να δοθεί ο χρόνος στον ποδοσφαιριστή να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης – Τέλος ο Πρέτσε

Ήταν ενήμερος εδώ και κάποιες μέρες για την πρόθεση της ομάδας μας και ήταν κάτι που και ο ίδιος επιθυμούσε, να λυθεί δηλαδή το συμβόλαιο του το συντομότερο. Άλλη μία παράμετρος που έπαιξε το ρόλο της είναι και το γεγονός ότι από την επόμενη χρονιά ο Κροάτης έμπαινε στον κατάλογο Α’.

O Πρέτσε κατέγραψε φέτος 17 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, οι 15 ως βασικός και άλλη μία συμμετοχή στο κύπελλο, ενώ πέτυχε και δύο γκολ. Είναι φανερό ότι η ομάδα ψάχνει για παίκτες πιο ψηλού επιπέδου και αν και ο Κροάτης Αμυντικός ήταν ένας πολύ εργατικός παίκτης και καλός χαρακτήρας δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε αυτά που η ΟΜΟΝΟΙΑ της νέας περιόδου θα απαιτούσε.