Home TOP NEWS Όπως την προηγούμενη φορά…

Όπως την προηγούμενη φορά…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο «ΓΣΠ» (18:00, live @OmonoiaNews, Primetel) στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των playoffs. Παρότι η ομάδα μας αγωνίζεται χωρίς κίνητρα, καλείται να κυνηγάει τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σήμερα, όπου ψάχνει παρόμοια εμφάνιση όπως την τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες.

Δυστυχώς η εν λόγω εμφάνιση συγκαταλέγεται στις ελάχιστες εκλάμψεις της φετινής σεζόν και γι’ αυτό η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται εδώ που βρίσκεται. Ευελπιστούμε ωστόσο να δούμε ξανά το ίδιο καλό πρόσωπο όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ, εκεί όπου η ομάδα μας με μια πολύ καλή παρουσία, κυρίως μετά την ανάπαυλα, πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο. Η σημαντικότητα της νίκης δε θα είναι το ίδιο με τώρα, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρέπει να έρθει πάση θυσία. Οι ποδοσφαιριστές καλούνται να δείξουν την καλή εικόνα όπως και στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας κόντρα στο Αποέλ, και με λιγότερα λάθη αυτή τη φορά να πάρουν τους τρεις βαθμούς, όπου είναι και το ζητούμενο.

Λέμε ξανά ότι μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει πλέον χωρίς στόχους, ωστόσο οι παίκτες πρέπει να παλεύουν κάθε εβδομάδα για το καλύτερο και να αποδείξουν εάν δικαιούνται μια θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Διαβάστε επίσης – Αποστολή για ΑΕΚ με… πολλές απουσίες