Home TOP NEWS Όταν δεν έχεις την ουσία…

Όταν δεν έχεις την ουσία…


Βλέποντας κανείς το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, θα αναγνωρίσει ότι βάση της εικόνας της η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν άξιζε την ήττα. Όταν δεν έχεις την ουσία όμως δε μπορείς να ζητάς κάτι περισσότερο. Τα γκολ είναι που μετράνε και αυτή που τα είχε ήταν η ομάδα της Λάρνακας.

Επαναλαμβανόμενο σκηνικό με πολλά παιχνίδια της φετινής χρονιάς, συνέβηκε στο ΓΣΠ το απόγευμα του Σαββάτου. Μια ΟΜΟΝΟΙΑ που είναι καλύτερη στο γήπεδο από τον αντίπαλο της, φτιάχνει περισσότερες ευκαιρίες, είναι πιο κοντά στη νίκη, όμως στο τέλος φεύγει με άδεια χέρια. Πέραν των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα μας φέτος, ένα άλλο που της στοιχίζει αρκετά είναι αυτό της έλλειψης αποτελεσματικότητας. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν ξεκάθαρες φάσεις στο προχθεσινό παιχνίδι για να σκοράρουν, όμως στην τελική πάντα έλειπε η ψυχραιμία. Ο «νόμος» του ποδοσφαίρου λέει ότι όποιος δεν εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες που βρίσκει, τις πλείστες φορές στο τέλος την πληρώνει. Έτσι ακριβώς συνέβη και στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με την ομάδα της Λάρνακας να αξιοποιεί τις φάσεις που της παρουσιάστηκαν και πήρε τη νίκη.

Προφανώς και η ομάδα μας δεν έπαιξε το… εκπληκτικό ποδόσφαιρο, έκανε όμως μία καλή παρουσία και θα μπορούσε σίγουρα να μην φύγει από το γήπεδομε σκυμμένο το κεφάλι.