Home TOP NEWS Post Game: Αδυναμία στο σκοράρισμα, πολλά λάθη και ήττα

Post Game: Αδυναμία στο σκοράρισμα, πολλά λάθη και ήττα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε σε ακόμα έναν αγώνα με τα καλά της και τα κακά της. Συμφωνούμε με τον Αναστασίου ότι υπήρξαν θετικά στο παιχνίδι της ομάδας χθες, από την στιγμή ωστόσο που οι δυνάμεις εγκατέλειψαν τους ποδοσφαιριστές μας η ΑΕΚ ήταν φυσιολογικό να το εκμεταλλευτεί. Τα αλλεπάλληλα  λάθη στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα έδωσαν την ευκαιρία στην αντίπαλο μας, χωρίς να είναι ιδιαίτερα απειλητική και επιθετική στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, να σκοράρει δύο φορές και να φύγει νικήτρια από την Λευκωσία.

Η ΑΕΚ άρχισε καλύτερα το παιχνίδι και κράτησε στο πρώτο δεκάλεπτο περισσότερο τη μπάλα. Σταδιακά η ομάδα μας άρχισε να κερδίζει μέτρα, να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και έλεγξε το ρυθμό. Ήταν φανερό ότι υπήρχε διάθεση και θέληση από τους παίκτες μας να γίνουν δημιουργικοί και να φτιάξουν ευκαιρίες, τα κατάφεραν σε κάποιο βαθμό ενώ την ίδια στιγμή δεν άφησαν την ΑΕΚ να πατήσει πολλές φορές στην περιοχή μας περιορίζοντας την επιθετικότητα της. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν η φυσιολογική εξέλιξη ενός 45λέπτου με λιγοστές φάσεις. Ένα σουτ του Κολοβού που απέκρουσε ο Τόνιο και ένα πλασέ του Τρισκόφσκι που πέρασε άουτ ήταν οι πιο σημαντικές στιγμές του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ΑΕΚ άλλαξε την τακτική της. Ανέβασε παίκτες ψηλά για να πιέσει με αποτέλεσμα να αναγκάσει σε λάθη στο χώρο του κέντρου την ΟΜΟΝΟΙΑ. Θα είχαν πάντως αλλάξει τα πάντα αν ο Κολοβός είχε σκοράρει στο τετ-α-τετ του με τον Τόνιο στο 51ο λεπτό. Με την πάροδο του χρόνου και αφού η κούραση άρχισε να εμφανίζεται και να επηρεάζει τους παίκτες μας η ΑΕΚ γινόταν ολοένα και πιο απειλητική. Αφού έχασε ευκαιρίες με τους Φλοριάν και Ακοράν ήρθε στο 78’ ο Τρισκόφσκι να πετύχει το γκολ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στη συνέχεια όμως η ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον Ντάρμπισαιρ χάθηκε. Το 2-0 στο τέλος δόθηκε ως δώρο στην αντίπαλο. Ο Αναστασίου δεν έκανε χρήση και των τριών αλλαγών που δικαιούτο. Μπήκαν οι Μόντες και Ντάρμπισάιρ οι οποίοι όμως δεν έδωσαν τις βοήθειες που απαιτούντο.

Συμπερασματικά η ΟΜΟΝΟΙΑ εμφάνισε σε ακόμα έναν αγώνα τα σύνδρομα που την ταλαιπωρούν φέτος. Την αδυναμία στο εύκολο γκολ, το αλλοπρόσαλλο πρόσωπο μέσα στο παιχνίδι και την έλλειψη ενέργειας στα τελευταία στάδια των αγώνων της. Μπορεί σε γενικές γραμμές η ήττα να μην μας άξιζε ωστόσο ήρθε και η χρονιά τελείωσε ουσιαστικά, οριστικά χθες βράδυ.