Home TOP NEWS Post Game: Καθόλου διάθεση, επαναλαμβανόμενα λάθη και φυσιολογική ήττα

Post Game: Καθόλου διάθεση, επαναλαμβανόμενα λάθη και φυσιολογική ήττα


Η εικόνα που παρουσίασε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν απογοητευτική. Ήταν μία παρουσία, η οποία μόνο προβληματισμό μπορεί να προκαλεί και πολλά ερωτηματικά σε ότι έχει να κάνει με την προοπτική αυτής της ομάδας. Στους αγώνες που είχαν προηγηθεί, παρά το γεγονός ότι δεν παίρναμε τα αποτελέσματα, βλέπαμε έστω κάποια θετικά όπως την καλή προσπάθεια ανά διαστήματα και τη θέληση. Χθες, όπως είπε και ο Αναστασίου μετά την ήττα με 2-0, δεν κάναμε απολύτως τίποτα.

Ο Απόλλων μπήκε στο παιχνίδι με γκολ. Μόλις στο 6ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν. Θα ανέμενε κανείς παρόμοια αντίδραση με αυτήν στο παιχνίδι με το Αποέλ, να κρατήσουμε δηλαδή τη μπάλα και να επιχειρήσουμε να απαντήσουμε. Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν έγινε, αλλά αυτό που εμφάνισε η ομάδα μόνο βαρεμάρα μπορούσε να προκαλέσει. Μία παντελώς άνευρη εμφάνιση, παίκτες χωρίς συγκέντρωση με πολλά λάθη, και χωρίς ούτε μία φάση για γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη το σκηνικό ήταν το ίδιο. O Απόλλων κυκλοφορούσε με άνεση τη μπάλα στο γήπεδο, εμείς προσπαθούσαμε να πλησιάσουμε την αντίπαλη περιοχή όμως μόνο σε μία περίπτωση μπορέσαμε να γίνουμε απειλητικοί με ένα ωραίο γυριστό σουτ του Κολοβού. Το πολύ ωραίο γκολ από τον νεαρό Ψύχα στο 59ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Σοάρες και ο Απόλλων έφυγε από την Λευκωσία κερδίζοντας πολύ πιο εύκολα απ’ ότι  και οι άνθρωποι του θα ανέμεναν. Δίκαιη οι νίκη των Λεμεσιανών, απαράδεκτη η εμφάνιση της ομάδας μας. Όσο παράξενο κι αν ακουστεί, το καλύτερο της διάστημα στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ το είχε μετά την αποβολή του Πορτογάλου, διάστημα στο οποίο έφτιαξε ευκαιρίες για να μειώσει στο σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι χωρίς όμως να μπορέσει να το πετύχει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε 28 αγώνες έχει σημειώσει μόλις 30 τέρματα και είναι η τέταρτη ομάδα από το τέλος, σε αυτό το στατιστικό.

Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε από τον χθεσινό αγώνα ήταν το ντεμπούτο του Χαραλάμπους. Ο 17χρονος έδειξε μέσα από 2-3 κινήσεις του στο παιχνίδι ότι πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με στοιχεία που μπορούν να τον κάνουν να ξεχωρίσει στο μέλλον. Φάνηκε ξεκάθαρα ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν πρέπει να πάρουν άλλα αγωνιστικά λεπτά μέχρι να ολοκληρωθεί η σεζόν, ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι σε ακόμα έναν αγώνα ο προπονητής μας δεν ολοκληρώνει τον αριθμό αλλαγών που δικαιούται. Έμεινε και χθες στις δύο.

Δεν δεχόμαστε σε καμία περίπτωση ότι οι παίκτες δεν έχουν κίνητρο στα παιχνίδια τους. Η διοίκηση δείχνει απόλυτη συνέπεια στις υποχρεώσεις της προς αυτούς, είναι και οι ποδοσφαιριστές υποχρεωμένοι να τιμούν το… ψωμί που τρώνε.