Home TOP NEWS Που είναι τελικά ο πάτος;

Που είναι τελικά ο πάτος;


Κάθε χρόνο η ίδια απορία, κάθε χρόνο η ίδια ψευδαίσθηση. Εκεί που λες ότι δεν υπάρχουν χειρότερα, έρχεται η ΟΜΟΝΟΙΑ και σε διαψεύδει. Ποιος να το πίστευε ότι μετά την κατά πολλούς τραγική χρονιά στην ιστορία, η επόμενη θα ήταν ακόμα πιο τραγική. Δεν ξέρουμε πλέον που ακριβώς είναι ο πάτος για αυτήν την ομάδα, αφού κάθε χρόνο τον ξεπερνάει.

Προφανώς και το πρόβλημα δεν είναι μόνο το χθεσινό παιχνίδι, αλλά αυτό ήρθε να αποδείξει το πόσο χάλια είναι η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Μια μικρομεσαία ομάδα της έριξε στο ρελαντί μια περιποιημένη πεντάρα και αν η Σαλαμίνα δεν έριχνε τους ρυθμούς της, το σκορ πιθανόν να έφτανε και σε διψήφιο νούμερο, χωρίς υπερβολή. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ότι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και είναι άξιον απορίας το πως η ομάδα μας κατάφερε από το πουθενά να προηγείται στο σκορ. Αμέσως έφυγε η απορία βλέποντας τη Σαλαμίνα να κάνει την ανατροπή σε ρυθμούς προπόνησης και στο β’ μέρος έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επιτυχία της και ξεφτιλίζοντας ακόμη περισσότερο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Μετά τη χθεσινή ήττα, φτάσαμε αισίως τις 13 στη φετινή χρονιά. Για να αντιληφθεί κανείς το πόσο χάλια είναι η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέτος, χρειάζεται άλλους 9 πόντους για να ισοφαρίζει τον περσινό απολογισμό, στην και καλά χειρότερη χρονιά. Η ένδοξη ιστορία της ομάδας μας ξεφτιλίζεται για άλλη μια φορά και οι υπαίτιοι καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Με τα όσα συνέβησαν το Καλοκαίρι και την παραχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρία, αρκετός κόσμος πίστεψε σε καλύτερες μέρες. Η πρώτη χρονιά πάντως όχι μόνο δεν είναι η ανάλογη, αλλά ακόμα χειρότερη από τις προηγούμενες.