Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με… ίδια προσέγγιση

Πρόβλεψη ενδεκάδας με… ίδια προσέγγιση


Την ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα στο «ΓΣΠ» (18:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας καλείται να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει καταστρώσει πλάνο νίκης.

Είναι πιθανόν να μην γίνουν αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με το Αποέλ, ωστόσο ακόμα κι αν γίνουν αυτές θα είναι ελάχιστες. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Για τη θέση κάτω απ’ το τέρμα, Μεχίας και Παναγή διεκδικούν τη θέση, με τον Ισπανό ίσως να συγκεντρώνει λίγες περισσότερες πιθανότητες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κούσουλο και Βύντρα. Σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα έχει και ο Μότα, ο οποίος θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο αριστερό θα είναι ο Μανρίκε.

Μεσαία Γραμμή

Με την ίδια φιλοσοφία όπως και στον τελευταίο αγώνα, αναμένεται να παρατάξει το κέντρο του ο Γιάννης Αναστασίου. Γκόμεθ και Σοάρες θα βρίσκονται στη μεσαία γραμμή, με τον Ατζαγκούν λίγο πιο μπροστά σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η επιλογή Κολοβού, ενώ στο αριστερό εν τη απουσία και του Τζιωνή, ξεκινάει ο Μαυρίας. Αν δεν είναι 100% έτοιμος ο Ελλαδίτης, τη θέση θα πάρει ο Μόντες.

Επίθεση

Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Νταβίντ Ραμίρεζ, ο οποίος έχει προβάδισμα έναντι του Ντάρμπισαϊαρ. Πρέπει να θεωρείται δεδομένο, ωστόσο ότι ο Άγγλος επιθετικός θα βοηθήσει από τον πάγκο.

*Οι προβλέψεις μας γίνονται με κάθε επιφύλαξη καθώς ο Γιάννης Αναστασίου μας έχει εκπλήξει αρκετές φορές φέτος.