Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με… μικρές αλλαγές

Πρόβλεψη ενδεκάδας με… μικρές αλλαγές


Τον Απόλλωνα υποδέχεται σήμερα στο «ΓΣΠ» (18:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας καλείται να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει καταστρώσει πλάνο νίκης.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα της ομάδας μας, συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-2-3-1.

Άμυνα

Μεχίας και Παναγή διεκδικούν τη θέση για τον «άσσο», με τον Ισπανό να συγκεντρώνει λίγες περισσότερες πιθανότητες. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Κούσουλο και Βύντρα, με τον Γκαφούρ να διεκδικεί επίσης τη θέση. Σίγουρη θέση στο αρχικό σχήμα έχει ο Μότα, ο οποίος θα βρεθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο αριστερό θα είναι ο Μανρίκε.

Μεσαία Γραμμή

Αλλαγή θα προκύψει στο χώρο του κέντρου, με τον Ατζαγκούν να μένει στον πάγκο. Το δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα αποτελείται από τους Γκόμεθ και Σοάρες. Στο δεξί φτερό θεωρείται βέβαιος ο Κολοβός, ενώ στο αριστερό μάλλον ξεκινάει ο Μαυρίας. Τη θέση του Ατζαγκούν θα πάρει ένας εκ των Μόντες και Ζίβετς, με τον Ισπανό να έχει περισσότερες πιθανότητες.

Επίθεση

Ίσως να έχει έρθει η ώρα του Ματ Ντάρμπισαϊαρ. Ο Άγγλος επιθετικός συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Ασφαλώς τη θέση διεκδικεί και ο Ραμίρεζ, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα να συμπεριληφθούν και οι δύο στην ενδεκάδα, με τον Κοσταρικανό να παίρνει τη θέση του Μαυρία.

*Οι προβλέψεις μας γίνονται με κάθε επιφύλαξη καθώς ο Γιάννης Αναστασίου μας έχει εκπλήξει αρκετές φορές φέτος.