Home TOP NEWS Στην Κύπρο ο Παπασταύρου

Στην Κύπρο ο Παπασταύρου


Από τις πρώτες πρωινές ώρες και ύστερα από ένα πολύωρο και κουραστικό ταξίδι έφτασε στην Κύπρο ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σταύρος Παπασταύρου. Το επόμενο διήμερο δεν περιλαμβάνει κάτι ιδιαίτερο παρά μόνο ξεκούραση. Θα έχουν όλοι τη δυνατότητα να μείνουν στα σπίτια τους και να περάσουν αυτές τις γιορτινές μέρες με τις οικογένειες τους. Οι όποιες εξελίξεις θα πρέπει να αναμένονται από βδομάδας.

Σε πρώτη φάση αυτό που όλοι περιμένουμε είναι να ανακοινωθεί η ώρα και το σημείο που θα γίνει η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραθέσει ο πρόεδρος. Όπως γίνεται αντιληπτό θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τους δημοσιογράφους καθώς θα λεχθούν πολλά σε ότι αφορά στις τελευταίες εξελίξεις σε ότι έχει να κάνει με το γηπεδικό, τα τηλεοπτικά αλλά και τον προγραμματισμό.

Κρίνεται ιδιαίτερα χρήσιμη και για τον ίδιο η κάθοδος του στο νησί αφού θα ενημερωθεί καταρχάς κατ’ ιδίαν για όλα, έτσι κι αλλιώς είναι σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και να αναλάβει ο ίδιος τους χειρισμούς στα φλέγοντα θέματα των ημερών.