Home TOP NEWS Στο τέλος… η αποτίμηση

Στο τέλος… η αποτίμηση


Κάθε χρόνο, τις τελευταίες σεζόν λέμε… «χειρότερα δεν γίνεται» κι όμως η κάθε καινούργια χρονιά μας διαψεύδει. Αυτό που συνέβη φέτος δεν έχει προηγούμενο. Η βαθμολογική μας συγκομιδή, η θέση μας στον πίνακα, ο αριθμός των τερμάτων που πετύχαμε, η παρουσία του κόσμου στις εξέδρες. Απ’ όποια πλευρά κι αν το δει κανείς η φετινή χρονιά ήταν, αντικειμενικά η χειρότερη της νεότερης ιστορίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Απομένουν ακόμη λίγα παιχνίδια για το τέλος. Λάθη έγιναν και μέσα από αυτά θα πρέπει η διοίκηση να μάθει για να μην τα επαναλάβει του χρόνου. Η σεζόν φέτος βγήκε ζημιά και κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναληφθεί και στην επόμενη. Η προσπάθεια για τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας η οποία να μπορεί να κτυπά όλα τα παιχνίδια ήδη είναι σε εξέλιξη, έχουν ήδη εντοπιστεί μεταγραφικοί στόχοι και με το τέλος του πρωταθλήματος αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Είναι απαραίτητο με την ολοκλήρωση της σεζόν να κάτσουν οι αρμόδιοι να αναλύσουν τα λάθη, να κάνουν μία εις βάθος αποτίμηση της χρονιά και να πιάσουν δουλειά, όντας σοφότεροι, για την επόμενη η οποία θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη.