Home TOP NEWS Το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας

Το επιστέγασμα μιας μεγάλης προσπάθειας


Η είδηση της ανανέωσης της συνεργασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Μαρίνο Τζιωνή ήταν μία εξέλιξη φυσιολογική. Ο νεαρός Κύπριος ποδοσφαιριστής ανταμείβεται για την μεγάλη του προσπάθεια τον τελευταίο καιρό επεκτείνοντας το συμβόλαιο του με την αγαπημένη του ομάδα.

Διαβάστε επίσης – Τζιωνής πενταετίας

Αυτή η χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως επιθυμούσαμε. Υπάρχει ωστόσο ένα τεράστιο θετικό το οποίο κρατάμε και αυτό ακούει στο όνομα Μαρίνος Τζιωνής. Ο μικρός μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως η αποκάλυψη της χρονιάς. Σε κάθε παιχνίδι μας «αναγκάζει» να αναφερθούμε σε αυτόν. Η αστραπιαία ανέλιξη του τον κάνει σημαντικότατο γρανάζι στην ΟΜΟΝΟΙΑ του μέλλοντος και αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο κέρδος για φέτος. Το τεχνικό επιτελείο αναγνώρισε ασφαλώς όλα τα πιο πάνω και έπραξε όπως έπρεπε. Διασφάλισε την παραμονή του για τα επόμενα πολλά χρόνια στην ομάδα, κτίζει πάνω σε αυτόν για το μέλλον και υπάρχει σιγουριά ότι η εξέλιξη του θα είναι ραγδαία.

Ευχή όλων μας ο Μαρίνος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και είμαστε σίγουροι πως αν το πράξει, το μέλλον του προμηνύεται λαμπρό.