Home TOP NEWS Βεβιασμένες κινήσεις χωρίς προνοητικότητα μας έδεσαν τα χέρια

Βεβιασμένες κινήσεις χωρίς προνοητικότητα μας έδεσαν τα χέρια


Η έλλειψη προνοητικότητας και διορατικότητας, η αδυναμία να προβλεφθεί ο τρόπος με τον οποίο θα διαμορφωνόταν το τηλεοπτικό σκηνικό, ενδεχομένως και η ανάγκη άμεσης ρευστότητας την συγκεκριμένη χρονική στιγμή μας φέρνει σήμερα στη θέση που βρισκόμαστε.

Η διοίκηση Αντώνη Τζωνή ήταν αυτή που συμφώνησε με την Primetel για το μακροχρόνιο συμβόλαιο το οποίο ουσιαστικά τίθεται σε ισχύ από την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε λάβει τότε και ένα μεγάλο ποσό μερικών εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ ως προκαταβολή. Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι ήταν, μέσα στις πολλές, ακόμη μία λανθασμένη απόφαση η οποία «δένει» σήμερα τα χέρια της παρούσας διοίκησης.

Αν αναλογιστεί κανείς τα ποσά που δίνονται πλέον στις ομάδες για τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα… 3εκ. το Αποέλ, 2εκ. ο Απόλλων, 1.8εκ. η Ανόρθωση, 1.5εκ η ΑΕΚ, 1.3 εκ ο Ερμής τότε εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ, με το ποσό που λαμβάνει για την παραχώρηση του τηλεοπτικού της προϊόντος, είναι σήμερα, πέραν πάσης αμφιβολίας, η πιο αδικημένη ομάδα σε αυτό το κομμάτι.