Home TOP NEWS Ξεκούραση από την… ξεκούραση

Ξεκούραση από την… ξεκούραση


Προπονήσεις μέχρι τη Μεγάλη Πέμπτη θα πραγματοποιούν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και από τη Μεγάλη Παρασκευή θα πάρουν ρεπό μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα. Θα έχουν την ευκαιρία δηλαδή να ξεκουραστούν… από την ξεκούραση, αφού τόσο καιρό δεν τους βλέπουμε να κουράζονται.

Αυτό που ενοχλεί περισσότερο όμως είναι η πλήρης αδιαφορία που δείχνουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές. Και πως να δείξουν για να λέμε την αλήθεια αφού από εκεί που μαθαίνουν ότι δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν, βρίσκονται στο αρχικό σχήμα. Η ομάδα είναι ένα πραγματικό έκτρωμα που δεν αντέχει κανείς να τη βλέπει στο γήπεδο να σέρνεται. Ο προβληματισμός αγγίζει τους πάντες και οι αρμόδιοι καλούνται να διορθώσουν τα όποια λάθη οι ίδιοι δημιούργησαν. Εναπόκουμε τις ελπίδες μας στο Νεόφυτο, με την ελπίδα να φτιάξει μια ΟΜΟΝΟΙΑ για του χρόνου όπως τις αρμόζει η ιστορία της.

Καλό θα είναι στα εναπομείναντα παιχνίδια να δούμε μόνο ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας να αγωνίζονται και κανένα από αυτούς που θα αποχωρήσουν το Καλοκαίρι.