Home TOP NEWS Α. Δημητρίου: «Περιμένουμε ενημέρωση, δεν γνωρίζουμε γιατί δημιουργήθηκε το θέμα»

Α. Δημητρίου: «Περιμένουμε ενημέρωση, δεν γνωρίζουμε γιατί δημιουργήθηκε το θέμα»


Στην ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού OMEGA μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Ανδρέας Δημητρίου αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και το δελτίο υγείας του…

Ανδρέας Δημητρίου: «Καταρχήν να σημειώσουμε πως δεν έχουμε λάβει επίσημη ενημέρωση από τον ΚΟΑ σχετικά με την υπόθεση. Όσο αφορά την ουσία της υπόθεσης, πρόκειται για 16χρονο ποδοσφαιριστή που πρόσφατα ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα μας κάτω των 17 ετών. Η διαδικασία εγγραφής του στην ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε εξέλιξη, συνεπώς δεν έχει αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι της ομάδας μας. Ακολουθήθηκε η ίδια διαδικασία που ακολουθείται με όλους τους ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του ΚΟΑ. Όπως έχω αναφέρει προηγουμένως, δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση από τον ΚΟΑ συνεπώς δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο λόγος που έχει συμβεί όλο αυτό το σκηνικό».

Ο Ανδρέας Δημητρίου ερωτήθηκε αν θεωρούν στην ομάδα ότι υπάρχουν σκοπιμότητες λέγοντας: «Όχι, δεν θέλουμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχει γίνει κάτι διαφορετικό από όσα γίνονται σε κάθε περίπτωση ποδοσφαιριστή ακαδημίας. Έχουν κατατεθεί τα ίδια στοιχεία και τα ίδια έγγραφα, όπως γίνεται με τον κάθε ένα. Τίποτα διαφορετικό. Δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω, διότι δεν έχουμε ακόμη επίσημη ενημέρωση από τον ΚΟΑ».