Home TOP NEWS Ακόμα πιο αδιάφορο…

Ακόμα πιο αδιάφορο…


Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι τα «αιώνια» ντέρμπι έχουν χάσει την αίγλη τους τα τελευταία χρόνια και δεν θυμίζουν σε καμία περίπτωση αυτά που ξέραμε. Σε συνδυασμό με αυτά και το γεγονός ότι έχει κριθεί και ο πρωταθλητής, κάτι που σημαίνει πως το επερχόμενο θα είναι ακόμα πιο αδιάφορο και για τις δύο ομάδες.

Με την πτώση της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, τα περισσότερα ντέρμπι με το Αποέλ ήταν σχεδόν χωρίς κίνητρα, πέραν της νίκης γοήτρου. Πλέον με την παρούσα κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα αλλά και με τον «αιώνιο» να έχει κατακτήσει ήδη τον τίτλο, το ντέρμπι του Σαββάτου θα είναι από τα πιο «άχρωμα» της ιστορίας. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν απλά να ολοκληρωθεί η σεζόν και να ξεκινήσουν και επίσημα το χτίσιμο της νέας περιόδου, ενώ στο Αποέλ έχουν μόλις επιτεύξει τον στόχο τους και έτσι το παιχνίδι του Σαββάτου είναι αδιάφορο.

Αν μια ομάδα θέλει περισσότερο τη νίκη αυτή είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ, που για την αξιοπρέπεια κυρίως, καλείται να σπάσει την αρνητική παράδοση, όπου αγνοεί τη νίκη εις βάρος τους εδώ και 6 χρόνια.