Home TOP NEWS Αντρέας Δημητρίου: «Επίσημη τοποθέτηση για Αναστασίου και προγραμματισμό…»

Αντρέας Δημητρίου: «Επίσημη τοποθέτηση για Αναστασίου και προγραμματισμό…»


Μιλώντας στην κάμερα της Cytavision λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με την ΑΕΚ ο Εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας αναφέρθηκε στο θέμα προπονητή, στα του προγραμματισμού αλλά και στις επόμενες κινήσεις που προγραμματίζει η διοίκηση προς ενημέρωση του κόσμου…

Αντρέας Δημητρίου: «Δεν θα κάνουμε οποιαδήποτε τοποθέτηση σε σχέση με ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό. Κατανοούμε το ενδιαφέρον και την έννοια του κόσμου. Οι επίσημες τοποθετήσεις θα γίνουν τη στιγμή που πρέπει. Μόνο αυτό μπορούμε να πούμε. »

Για προπονητή και ποδοσφαιριστές και πότε να αναμένουμε εξελίξεις: «Όπως είπα και πριν οι επίσημε τοποθετήσεις θα γίνονται όταν πρέπει να γίνονται. Ξέρουμε την έγνοια του, ξέρουμε το ενδιαφέρον και την αγωνία όμως για οτιδήποτε έχει να κάνει με τον προγραμματισμό, όλα θα γίνουν όταν πρέπει.»

Για τη νέα σεζόν: «Οι απαιτήσεις και ο πήχης είναι ψηλά. Δουλεύουμε μεθοδικά αυτό το διάστημα χωρίς μεγάλα λόγια. Κινούμαστε βάση του προγραμματισμού χωρίς οποιαδήποτε δικαιολογία και χωρίς φλυαρία. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα κάνει χαρούμενο τον κόσμο. Τις επόμενες μέρες θα δώσουμε μία ενημέρωση για το πως κινούμαστε στον προγραμματισμό και ο κόσμος να αναμένει. Θα του πούμε τι θέλουμε να κάνουμε. Αυτό που ενδιαφέρει όλους είναι να είναι όλοι χαρούμενοι με την ΟΜΟΝΟΙΑ και θα δουλέψουμε για αυτό.»

https://www.youtube.com/watch?v=FWwLBia3eys&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2-Bm5fVqcBXdMDXwPismrToyzI5lMyFcDPMSIF82jyVMx-foV5kbvGYU0