Home TOP NEWS Δεν μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρος ο Παπασταύρου

Δεν μπορούσε να γίνει πιο ξεκάθαρος ο Παπασταύρου


Το τελευταίο διάστημα η εμπιστοσύνη των πλείστων οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου είναι ανύπαρκτη. Λίγο τα αποτελέσματα αλλά και η εικόνα της ομάδας, λίγο το γεγονός ότι οι επιλογές του Ελλαδίτη δεν αρέσουν και λίγο το γεγονός ότι επικοινωνιακά έγιναν από μέρους του κάποια λάθη, όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα γύρω από τον προπονητή.

Και θα ανέμενε κανείς ότι αυτό το γεγονός δεν θα άφηνε αδιάφορο τον πρόεδρο Παπασταύρου. Αρκετοί μάλιστα περίμεναν την απομάκρυνση του από την τεχνική ηγεσία. Έδειξε όμως ο πρόεδρος ότι σκέφτεται διαφορετικά. Δίνει πολλά ελαφρυντικά, όπως μας ανέφερε και την Παρασκευή, στον Αναστασίου τον οποίο όπως είπε θα κρίνει όταν η ομάδα αποκτήσει τους καλούς και ποιοτικούς παίκτες που χρειάζεται και θέλει. Τότε μόνο θα μπορεί ο Σταύρος Παπασταύρου να βγάλει με περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά συμπέρασμα για την αξία του Γιάννη Αναστασίου.

Οπότε… το σίγουρο είναι ότι η προετοιμασία θα αρχίσει με αυτόν στον πάγκο με την ελπίδα ότι τα πράγματα θα πάνε καλά και δεν θα χρειαστεί και πάλι να διορθώνουμε λάθη.