Home TOP NEWS Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση


Από τον Φεβρουάριο ο Νεόφυτος Λάρκου μαζί με τον Σίμο Ταραπουλούζη άρχισαν δουλειά στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου. Μεθοδικά και χωρίς τυμπανοκρουσίες έχουν καλύψει αρκετό έδαφος, οι στόχοι έχουν εντοπιστεί, ήδη η ομάδα ετοιμάζεται να ανακοινώσει μία μεταγραφή και έπονται κι άλλες.

Το Σαββατοκυρίακο δεν περιλαμβάνει κάποιο ταξίδι για κάποιον από τους δύο, έχουν ήδη κάνει αρκετά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να χαλαρώσουν. Αντίθετα είναι σε συνεχή εγρήγορση και επεξεργάζονται καθημερινά όλες τις επιλογές που έχουν μπροστά τους για να φέρουν στην ομάδα τους καλύτερους ποδοσφαιριστές.

Η επικοινωνία του Νεόφυτου Λάρκου με τον πρόεδρο Παπασταύρου είναι διαρκής, τα οικονομικά δεδομένα του προγραμματισμού έχουν καθοριστεί εδώ και καιρό και για την ώρα όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς.

Υπάρχει σίγουρα προτεραιότητα στο θέμα προπονητή και μάλλον είναι αυτό που κυρίως απασχολεί και θα απασχολήσει και στο επόμενο διάστημα τον αθλητικό διευθυντή της ομάδα μας, μέχρι βεβαίως να προκύψει η τελική επιλογή.