Home TOP NEWS Δίνεται η ευκαιρία

Δίνεται η ευκαιρία


Με τα εναπομείναντα παιχνίδια της ομάδας μας να είναι τυπικής διαδικασίας, δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου να δοκιμάσει αρκετά πράγματα ενόψει και της νέας σεζόν.

Είναι αντιληπτό ότι οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές στο τρέχον ρόστερ θα αποχωρήσουν, ενώ κάποιοι πιθανόν να έχουν τις τελευταίες τους ευκαιρίες να αποδείξουν κάτι. Η λογική λέει ότι ο Ελλαδίτης κόουτς θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αλλά και σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν πολύ τη φετινή σεζόν. Το αποτέλεσμα των αγώνων που απέμειναν μικρή σημασία έχει και έτσι δεν υπάρχει το οποιοδήποτε άγχος για δοκιμές. Όποιοι κι αν αγωνιστούν όμως χρειάζεται να αποδώσουν τα μέγιστα και να δείξουν εάν έχουν θέση στο ρόστερ της νέας περιόδου. Το ίδιο ισχύει και για τους μικρούς που έχουν την ευκαιρία να εδραιώσουν τη θέση τους με την πρώτη ομάδα.

Είπαμε ξανά πως είναι αδιανόητο να αγωνίζονται παίκτες οι οποίοι δεν υπολογίζονται και έχουν ενημερωθεί πως θα αποχωρήσουν. Υπάρχουν πάρα πολλοί που περιμένουν καρτερικά στη γωνία για να αρπάξουν την ευκαιρία και ελπίζουμε να τους δούμε να αγωνίζονται σε αυτά τα παιχνίδια που απέμειναν.