Home TOP NEWS Εμβολιάζεται με συγκεκριμένα στοιχεία το νέο ρόστερ

Εμβολιάζεται με συγκεκριμένα στοιχεία το νέο ρόστερ


Η πρώτη μεταγραφή έχει ήδη ολοκληρωθεί. Ο Τιάγκο Φερέιρα θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες. Πρόκειται για έναν παίκτη που πληροί τα στοιχεία εκείνα που η ομάδα προγραμματισμού ήθελε να βάλει στην ομάδα.

Είμαστε στο αρχικό στάδιο της διαδικασίας για προσθήκες παικτών και ο τρόπος με τον οποίο η ομάδα θα κινηθεί μεταγραφικά είναι συγκεκριμένος.

Μέλημα του Νεόφυτου Λάρκου και των συνεργατών του είναι να  εμβολιαστεί το ρόστερ με ποδοσφαιριστές που να διαθέτουν τα χαρακτηριστικά εκείνα με τα οποία θα βοηθηθεί η ομάδα να ανέβει επίπεδο.

Είναι δεδομένο ότι θα μπουν στην ομάδα ποδοσφαιριστές με εμπειρία και προσωπικότητα. Ενδεχομένως κάποιοι εξ αυτών να κουβαλούν και ένα καλό βιογραφικό. Θα έρθουν επίσης ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορεί να μην είναι «ονόματα», θα έχουν όμως την ποιότητα για να ανεβάσουν την ομάδα.

Θα γίνει επίσης επιλογή και ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε μία καλή ηλικία ώστε να μπορέσει πάνω τους η ομάδα να κτίσει για το μέλλον.

Είναι πολύ σημαντικό να δημιουργηθεί ένα ρόστερ ισορροπημένο με παίκτες πρώτης επιλογές και παίκτες οι οποίοι θα μπορούν να δίνουν λύσεις όταν χρειάζεται χωρίς να πέφτει το επίπεδο της ομάδας.

Αναμφίβολα οι πλείστοι που θα αποκτηθούν θα έρθουν για να μπουν στην εντεκάδα. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει καθημερινά για να εντοπίσει τις περιπτώσεις εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά προσπαθώντας παράλληλα να μειώσει το ρίσκο.