Home TOP NEWS Εν αναμονή των ανακοινώσεων…

Εν αναμονή των ανακοινώσεων…


Εντός των επόμενων ημερών, ακόμη και ωρών, αναμένονται οι ανακοινώσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από την ομάδα. Οι περισσότεροι είναι γνωστοί εδώ και καιρό ότι φεύγουν, ενώ παραμένουν τα ερωτηματικά για κάποιους άλλους.

Γκαφούρ, Εντρένα, Λόρα, Λοέ και Ζίβετς, Ατζαγκούν είναι οι δεδομένοι ότι θα αποχωρήσουν και απομένει απλά η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Τα συμβόλαια των Βύντρα και Άλεξ Σοάρες ολοκληρώνονται σε λίγες μέρες και η ομάδα δεν εξέφρασε ακόμη πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας άρα η λογική λέει ότι αποχωρούν. Μία μικρή αμφιβολία υπάρχει για τον Μεχίας, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας θα αποχωρήσει. Από τη στιγμή όμως που τραυματίστηκε ο Παναγή και η περίοδος μέχρι να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση θα είναι μακρά, τότε ίσως γίνουν κάποιες σκέψεις για τον Μεχίας ο οποίος διατηρεί συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο.

Ενδεχομένως να αποχωρήσουν και ποδοσφαιριστές που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς μετά τη φυγή Αναστασίου πιθανόν να διαφοροποιηθούν κάπως τα δεδομένα. Από ώρα σε ώρα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις και εκεί θα γνωρίζουμε καλύτερα.