Home TOP NEWS Έντονα ενοχλημένος ο Παπασταύρου με την στάση της PrimeTel

Έντονα ενοχλημένος ο Παπασταύρου με την στάση της PrimeTel


Έντονα ενοχλημένος με τη στάση που διατηρεί η PrimeTel το τελευταίο χρονικό διάστημα φαίνεται πως είναι ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συλλέξει.

Εκεί που όλα έδειχναν ότι ΟΜΟΝΟΙΑ και PrimeTel θα έδιναν τα χέρια για νέο αναθεωρημένο συμβόλαιο με αυξημένες οικονομικές απολαβές για τους «πράσινους», φαίνεται πως τα πράγματα έχουν μείνει στάσιμα. Την τελευταία φορά που ο Παπασταύρου ήταν στην Κύπρο, είχε γίνει συνάντηση με την συνδρομητική πλατφόρμα και υπήρξε προφορική συμφωνία για βελτιωμένο οικονομικά συμβόλαιο. Ωστόσο από τότε, σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, η PrimeTel φαίνεται ότι αποφεύγει με διάφορους τρόπους να καταθέσει επίσημα τη νέα βελτιωμένη της προσφορά.

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται έχει εξοργίσει τον πρόεδρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, καθώς έδειξε να είναι άνθρωπος που δείχνει σεβασμό σε όλους, όμως ταυτόχρονα θέλει να λαμβάνει σεβασμό. Κάτι που το τελευταίο χρονικό διάστημα διαπιστώνει πως δεν λαμβάνει από την PrimeTel. Όπως καταλαβαίνουμε, οι σχέσεις είναι ξανά σε οριακό σημείο.

Στην ομάδα μας εξακολουθούν να νιώθουν ότι αδικούνται από την PrimeTel και επιπλέον αισθάνονται ότι η τηλεοπτική πλατφόρμα εκμεταλλεύεται την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ειδικά με τη συμφωνία ταυτόχρονης προβολής που έχει κάνει η PrimeTel με την Cablenet. Επιπλέον, θέλουν να πιστεύουν πως η PrimeTel δεν θα «πατήσει» στο προσωρινό διάταγμα αφήνοντας την ΟΜΟΝΟΙΑ δυσαρεστημένη και αδικημένη, καθώς στο τέλος της ημέρας – λένε στην ομάδα μας – πως ο αυστηρότερος κριτής είναι ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που ξέρει πολύ καλά και να ανταμείβει και να τιμωρεί.

Πάντως, με την υφιστάμενη συμφωνία η ΟΜΟΝΟΙΑ λαμβάνει από την PrimeTel πολύ λιγότερα χρήματα από όσα αξίζει.

Το ερώτημα που θέτουμε εμείς είναι το εξής: Εάν η PrimeTel δεν αναθεωρήσει τους όρους της συμφωνίας με την ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν αποκαταστήσει την αδικία που υπάρχει προσφέροντας καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο, αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει το μπάτζετ της ομάδας για τη νέα σεζόν και άρα την ανταγωνιστικότητά της;