Home TOP NEWS Έρχεται για να εφαρμόσει μία προκαθορισμένη αγωνιστική φιλοσοφία

Έρχεται για να εφαρμόσει μία προκαθορισμένη αγωνιστική φιλοσοφία


Είμαστε όλοι στο… περίμενε για την ανακοίνωση του νέου προπονητή, η ΟΜΟΝΟΙΑ επίσημα αναφέρει ότι η διαδικασία επιλογής είναι στο αρχικό στάδιο ενώ ο Νεόφυτος Λάρκου περνάει από κόσκινο τους υποψηφίους για τον πάγκο της ομάδας.  Το σημαντικότερο ωστόσο κομμάτι έχει ήδη προκαθοριστεί.

Ο νέος τεχνικός θα έρθει για να εφαρμόσει την αγωνιστική φιλοσοφία και το σύστημα στο γήπεδο το οποίο καθορίστηκε ήδη από την ομάδα. Θα πρέπει δηλαδή ο νέος τεχνικός να έχει τον ίδιο τρόπο σκέψης ούτως ώστε να συμβαδίζει η δική του αγωνιστική προσέγγιση με αυτήν της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Παράλληλα η διοίκηση θα δώσει τη δυνατότητα στον νέο τεχνικό να επιλέξει τον βοηθό του, όμως μέχρι εκεί. Η υπόλοιπη προπονητική ομάδα στο «Ηλίας Πούλλος» θα είναι σταθερή και αποτελεί και αυτή η απόφαση δείγμα της νέας φιλοσοφίας που θα εφαρμοστεί. Ενδεχομένως, αν ο νέος προπονητής κρίνει ότι χρειάζεται και δεύτερο συνεργάτη, να γίνει συζήτηση.

Είχε αναφέρει μάλιστα σχετικά, σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Ανδρέας Δημητρίου… «Η φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να διατηρεί δικό της προπονητικό τιμ, προσωπικό υποστήριξης και επιστημονικό επιτελείο, τα οποία θα φροντίζει συνεχώς να βελτιώνει και να εξελίσσει στο πέρασμα του χρόνου, ώστε να υποστηρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εκάστοτε προπονητή. Πιστεύουμε ότι αυτή η σταθερότητα θα μας δώσει πολλά θετικά στοιχεία και θα μας βοηθήσει στην εκπλήρωση των στόχων μας. Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η διατήρηση της αγωνιστικής φιλοσοφίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.»

Συμπερασματικά, ο νέος προπονητής έρχεται για να «κολλήσει» στην αγωνιστική φιλοσοφία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έρχεται και θα βρει έτοιμο το τιμ του ενώ δεν αποκλείεται να βάλει και τη δική του πινελιά σε κάποιες επιλογές παικτών.