Home TOP NEWS Match Report: Καθυστερημένη αντίδραση και άλλη μια ήττα

Match Report: Καθυστερημένη αντίδραση και άλλη μια ήττα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ πραγματοποιώντας νέα τραγική εμφάνιση γνώρισε άλλη μια ήττα φέτος, με σκορ 3-2 από την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Οι ποδοσφαιριστές για άλλο ένα παιχνίδι σέρνονταν στον αγωνιστικό χώρο και πάρα την καθυστερημένη αντίδραση, μετά το 3-0 των γηπεδούχων, δεν αποφεύχθηκε η 14η ήττα στη φετινή χρονιά. Σκόρερ για τους «πράσινους» οι Μόντες (71′) και Ραμίρεζ (75′).

Α’ ημίχρονο

Ελαφρώς καλύτερη ήταν η ομάδα μας στα πρώτα στάδια του αγώνα, χάνοντας ευκαιρία στο 8ο λεπτό με τον Ματ. Ο Άγγλος επιθετικός έπιασε την κεφαλιά μετά τη σέντρα του Κολοβού, με τον αντίπαλο πορτιέρο να μαζεύει. Στο 14′ ο Ντάσμπισαϊαρ και πάλι προσπάθησε να απειλήσει, ωστόσο το τακουνάκι του ήταν αδύναμο και μάζεψε εύκολα ο Βοζίνια. Από ‘κει και πέρα η ΑΕΛ πήρε τα ηνία του αγώνα, ανέβασε ρυθμό και μετά τη διακοπή για τους τραυματισμούς που προέκυψαν άνοιξε το σκορ. Αυτό έγινε στο 27ο λεπτό με τον Αντάμοβιτς να σουτάρει εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Βύντρα, ξεγέλασε τον Μεχίας και κατέληξε στα δίχτυα. Ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίκτης επιχείρησε να απειλήσει ξανά και μετά την αδράνεια στην άμυνα μας, βρέθηκε τετ α τετ με τον Μεχίας, ωστόσο ο πορτιέρο της ομάδας μας απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του. Στο 33’ ο Ντα Σίλβα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μεχίας. Τρία λεπτά αργότερα η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε ευκαιρία, με σουτ του Κολοβού εκτός περιοχής, να αποκρούεται από τον Βοζίνια. Στο 39ο λεπτό και μετά το κόρνερ της ΑΕΛ, ο Λαφράνς πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο γκολκίπερ της ομάδας μας μάζεψε. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Β’ ημίχρονο

Με το καλημέρα του β’ μέρους τα πράγματα χειροτέρεψαν, με την ΑΕΛ να κερδίζει πέναλτι, έπειτα από το μαρκάρισμα του Μεχίας στον Μακρή εντός περιοχής. Στην εκτέλεση ο Αντάμοβιτς που σκόραρε κάνοντας το 2-0. Στο 50′ ο Κολοβός πήρε στην περιοχή, έσκαψε την μπάλα η οποία πέρασε μπροστά από τον Βοζίνια, δεν πρόλαβε όμως ο Ματ να βάλει το πόδι του και να μειώσει στο σκορ. Τρία λεπτά αργότερα όμως το παιχνίδι τελείωσε με τον Μακρή ανενόχλητο εντός περιοχής να νικάει τον Μεχίας για το 3-0.  Στο 59ο λεπτό ο Ντα Σίλβα έχασε διπλή μεγάλη ευκαιρία για να κάνει 4 τα τέρματα της ομάδας του. Στο 64′ ο Μόντες μετά από καλή προσπάθεια επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει στην εξωτερική των δικτύων. Στο 71ο λεπτό η ΟΜΟΝΟΙΑ μείωσε στο σκορ, με τον Μόντες να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα, μετά τη σέντρα του Ματ, για το 3-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα, η ομάδα μας μείωσε ακόμη περισσότερο, με τον Κολοβό να δίνει έτοιμο γκολ στον Ραμίρεζ, με τον Κοσταρικανό να σκοράρει για το 3-2. Στο 78′ η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε μεγάλη φάση για να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Μόντες να μην μπορεί να σκοράρει από κοντά. Ένα λεπτό μετά, ο Ντα Σίλβα βρέθηκε σε θέση για σουτ, έκανε ένα κεραυνό έξω από την περιοχή και ο Μεχίας απέκρουσε δύσκολα. Στο 83ο λεπτό ο Μόντες κατέβασε στην περιοχή για τον Ραμίρεζ, ο οποίος μόνος από το ύψος της περιοχής έκανε δυνατό σουτ όμως ήταν άστοχο. Στο 88′ χάθηκε διπλή ευκαιρία, αρχικά με σουτ του Κατελάρη να φεύγει σε κόρνερ και στην εκτέλεση ο Ματ έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο αποκρούστηκε η μπάλα από τον αντίπαλο πορτιέρο. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Συμπερασματικά

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι περισσότερο. Η εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν μια από τα ίδια φέτος, παρά την μικρή αντίδραση που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μετά το 3-0 και αφότου χαλάρωσε η ΑΕΛ. Αναμένουμε απλά να τελειώσει το μαρτύριο και να χτιστεί μια ομάδα καθώς πρέπει.