Home TOP NEWS Με τον δικό του τρόπο…

Με τον δικό του τρόπο…


Έχει ξεκινήσει εδώ και μια εβδομάδα η διαδικασία της πρόσληψης του νέου προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Αναστασίου. Εξετάζονται καθημερινώς πολλές περιπτώσεις και η ομάδα προγραμματισμού χειρίζεται λεπτομερώς το θέμα, καθώς πρέπει να γίνει μια πολύ προσεκτική επιλογή.

Ο λόγος μη διάρρευσης ονομάτων, μέχρι τώρα, για τον νέο κόουτς, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο τον οποίο δουλεύει και χειρίζεται το συγκεκριμένο θέμα ο Νεόφυτος Λάρκου. Ο Αθλητικός Διευθυντής της ομάδας φαίνεται να κινείται σε κρυφά μονοπάτια για την εξεύρεση του επόμενου αφεντικού στο «Ηλίας Πούλλος» και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χαλάσουν τα σχέδια του. Από την προηγούμενη Δευτέρα, όπου και ξεκίνησε η διαδικασία, έχουν εξεταστεί αρκετές επιλογές, με ορισμένες εξ αυτών να ενδιαφέρουν. Για την ώρα όμως δεν βγήκε οτιδήποτε προς τα έξω, καθώς ο Νεόφυτος δεν είναι άνθρωπος της διαρροής και γι’ αυτό μέχρι τώρα τα φώτα της δημοσιότητας δεν είδαν κανένα όνομα.

Η εβδομάδα που διανύουμε πιθανόν να είναι και καθοριστική για το εν λόγω ζήτημα και έτσι να βρεθεί ο εκλεκτός για τον πάγκο της ομάδας. Δεν υπάρχει πίεση του χρόνου, όμως όπως είναι λογικό, όσο το γρηγορότερο κλείσει ο νέος κόουτς, τόσο το καλύτερο και για το χτίσιμο της ομάδας.