Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μια μεγάλη αντίθεση…

Μια μεγάλη αντίθεση…


Τεράστια η διαφορά της κατάληξης της σεζόν ανάμεσα στην ποδοσφαιρική ομάδα και στο τμήμα φούτσαλ. Από τη μια, 6η θέση και τραγική συγκομιδή και από την άλλη, τρεμπλ και 5 νίκες πάνω στον «αιώνιο».

Δυστυχώς για ακόμη μια χρονιά βλέπουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα να φτάνει στον πάτο καταγράφοντας το ένα αρνητικό σερί πίσω από το άλλο. Μια συγκομιδή επιπέδου ομάδας που μάχεται για παραμονή και μια αγωνιστική εικόνα καταθλιπτική. Πλήρως διαφορετικά είναι τα δεδομένα στο φούτσαλ, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να τα έχει σαρώσει όλα και να έχει καταφέρει να κερδίσει τον «αιώνιο» αντίπαλο και κατά πολλούς κορυφαία ομάδα, 5 συνολικά φορές, κατακτώντας πάνω του και τα 3 τρόπαια. Οι φουτσαλιστές με μπόλικο τσαμπουκά και πάθος κρατάνε υπερήφανα ψηλά τη σημαία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριφέρονται σαν τουρίστες και σέρνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Η διαφορά φαίνεται μέσα από τη δουλειά που έχει γίνει στην αρχή της σεζόν από τους αρμόδιους και ως αποτέλεσμα την επιτυχία στο φινάλε. Ας παραδειγματιστούν λοιπόν στο ποδοσφαιρικό τμήμα στο πως πετυχαίνει μια ομάδα όταν δουλεύει σωστά και μεθοδικά με στόχο την κορυφή.