Home TOP NEWS Μιχαηλίδης: «Δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα για καθυστέρηση»

Μιχαηλίδης: «Δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα για καθυστέρηση»


Ο πρόεδρος του ΚΟΑ πραγματοποίησε δηλώσεις στο ΣΠΟΡ FM 95,0 και ανέφερε, μεταξύ άλλων, για το θέμα του «Μακαρείου» και το αίτημα της ομάδας μας για χρησιμοποίηση του γηπέδου. Όπως τόνισε δεν υπάρχει πρόθεση από τον Οργανισμό για καθυστέρηση του θέματος και έθεσε κάποιες λεπτομέρειες μέχρι να παρθεί η τελική απόφαση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Καταρχάς πρέπει να πω ότι με την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε σε συνεχή επαφή. Ανταλλάσσουμε απόψεις και μελέτες αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Αυτό που θέλω να διαβεβαιώσω είναι ότι δεν υπάρχει καμία σκοπιμότητα από τον ΚΟΑ για να προκαλέσει καθυστέρηση στο θέμα. Κι εμείς θέλουμε να τελειώσει όσο το δυνατό πιο σύντομα το θέμα. Είμαστε δημόσιος οργανισμός.

Περιμέναμε από την ΟΜΟΝΟΙΑ μια μελέτη. Ήρθε Δευτέρα ή Τρίτη κοντά μας. Η αρμόδια υπηρεσία του ΚΟΑ αξιολογεί αυτή την μελέτη και θα έρθει το θέμα ενώπιον του Δ.Σ. του ΚΟΑ. Είναι πιο εύκολο εκ πρώτης να δοθεί έτσι όπως είναι το γήπεδο στην ΟΜΟΝΟΙΑ για χρήση όμως ακόμα και γι’ αυτό γίνεται μελέτη. Είναι διαφορετικό να αγωνίζεται εκεί μια ομάδα με 50-100 φιλάθλους και πολύ διαφορετικό μια ΟΜΟΝΟΙΑ με χιλιάδες κόσμο στην κερκίδα».