Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (11/5)

Ο απολογισμός των ομάδων της Ακαδημίας (11/5)


Μια νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, στα χθεσινά παιχνίδια. Διαβάστε, πιο κάτω, αναλυτικό ρεπορτάζ για όλους τους αγώνες των ομάδων της Ακαδημίας.

Αναλυτικά:

U14: Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-2

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Αποέλ πέτυχε σήμερα το πρωί η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα μας κέρδισε τους «γαλαζοκίτρινους» με 1-2 και παρέμεινε στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κελεπέσιη, Σπύρου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Χρίστου, Δημητρίου, Παπαδόπουλο, Τσιαπίνη, Νεοφύτου, Σταύρου και Ανδρέου. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 35ο λεπτό της αναμέτρησης, όμως οι «πράσινοι» ισοφάρισαν στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Δημητρίου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν ξανά, αλλά αυτή που το κατάφερε ήταν η ομάδα μας. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Σωτηρίου σημείωσε το 1-2 και χάρισε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το «τρίποντο». Έτσι, μετά από 15 αγώνες το «τριφύλλι» έχει 36 βαθμούς με απολογισμό 12 νίκες και τρεις ήττες. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (18/05) απέναντι στη Δόξα στο «Ηλίας Πούλλος». Με ενδεχόμενη νίκη η ομάδα μας θα ανέβει μόνη πρώτη και ενώ θα απομένουν ακόμη δύο αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος.

 

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 1-2

Την ήττα με 1-2 από το Αποέλ δέχθηκε σήμερα στο «Ηλίας Πούλλος» η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Το γκολ για την ομάδα μας σημείωσε ο Μαυρής. Μετά από 15 αγωνιστικές οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και εννέα ήττες. Επόμενη υποχρέωση το ερχόμενο Σάββατο (18/05) απέναντι στη Δόξα εκτός έδρας.

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Αποέλ 1-3

Ήττα με σκορ 1-3 από το Αποέλ γνώρισε η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής. Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσαν οι Χρυσοστόμου, Γεωργίου Τ., Χατζηβασιλείου, Φιλίππου, Ιωάννου, Πολυβίου, Φωκά, Χρίστου, Ποντικός, Κουλουμπρής και Ζευκής. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Χριστοδούλου, Σακκάς και Βιολίνοβ. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς με τον Άγγελο Ζευκή στο 9’ όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη με αποτέλεσμα να μην πάρουν κάτι από το ματς. Πλέον το «τριφύλλι» μένει στους 21 βαθμούς και στην 4η θέση της βαθμολογίας. Το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Δόξα στην Περιστερώνα.