Home TOP NEWS O Ματ, ο Μότα και ο Μεχίας

O Ματ, ο Μότα και ο Μεχίας


Ήταν λεπτομερής η ενημέρωση που έγινε χθες, από τον εκπρόσωπο τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέα Δημητριού αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν. Αναφέρθηκε σε 8 παίκτες. Τους Λόε, Γκαφούρ, Εντρένα, Ζίβετς, Λόρα, Ατζαγκουν, Βύντρα και Σοάρες. Είπε επίσης ότι ίσως προκύψουν κι άλλοι.

Ποιοι μπορεί να είναι αυτοί;

Από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, πέραν βεβαίως των πιο πάνω προαναφερθέντων, μόνο για τρεις μπορεί να γίνει κουβέντα για ενδεχόμενο αποχώρησης τους.

Ο τερματοφύλακας Μεχίας δεν ικανοποίησε καθόλου με την παρουσία του φέτος και θα αποχωρήσει. Δεν έγινε χθες αναφορά από τον Δημητρίου καθώς ο Ισπανός ακόμη δεν ενημερώθηκε ακόμη. Μάλλον δεν διατηρεί πιθανότητες παραμονής.

Ο Ιταλός Μότα θα βρισκόταν με το ένα πόδι στην έξοδο καθώς ο Αναστασίου δεν είχε μείνει καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία του. Ωστόσο η αποχώρηση Ελλαδίτη ίσως αλλάξει τα δεδομένα γι’ αυτόν. Δεν θα πρέπει πάντως ούτε και τώρα να θεωρείται βέβαιη η παραμονή του.

Ιδιαίτερη περίπτωση είναι αυτή του Νταρμπισάιρ. Η φετινή κακή του απόδοση, η κόντρα του με τον Αναστασίου αλλά και κάποια δικά του θέματα ενδεχομένως να τον οδηγούσαν στην έξοδο.  Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Έρχεται νέος προπονητής και θα έχει την ευκαιρία ο Άγγλος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ΟΜΟΝΟΙΑ.