Home TOP NEWS Ο Σταύρος, ο Νεόφυτος, ο Γιάννης και η επόμενη ημέρα

Ο Σταύρος, ο Νεόφυτος, ο Γιάννης και η επόμενη ημέρα


*Το άρθρο δημοσιεύτηκε 20 λεπτά πριν την επίσημη αποχώρηση του Γιάννη Αναστασίου από τον πάγκο της ομάδας μας.

Πρωτάθλημα τέλος και επίσημα. Και τώρα; Εκεί που θεωρούσαμε πως γνωρίζουμε τα δεδομένα με τα οποία θα κινηθούμε για την επόμενη χρονιά, οι τελευταίες ημέρες τα έχουν αλλάξει.

Παρά τα όσα δήλωσε στην δημοσιογραφική μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Γιάννης Αναστασίου, πως δηλαδή παραμένει και συνεχίζει την δουλειά, θέμα υπάρχει. Πλέον και αυτό, όπως και άλλα σημαντικά θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έχουν περάσει στα χέρια του ίδιου του Σταύρου Παπασταύρου, σε συνεννόηση βέβαια με τα στελέχη της διοίκησης και του προγραμματισμού.

Θεωρείται πως η εβδομάδα που μπαίνει θα είναι και γεμάτη εξελίξεις, πολύ ενδιαφέρουσες. Το σημαντικό είναι βέβαια να παρθούν οι σωστές αποφάσεις και να ζυγιστούν οι όποιες επόμενες διότι τα περιθώρια λαθών πλέον δεν υπάρχουν.

Αν και ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει εδώ και λίγους μήνες, σήμερα είναι η πρώτη επίσημη ημέρα έναρξης της ετοιμασίας της νέας περιόδου. Και πρέπει να στοχεύουμε ψηλά. Αυτό απαιτεί ο κόσμος, η φανέλα και η ιστορία αυτής της ομάδας. Λάθη έγιναν πολλά σε αυτή τη χρονιά. Δεν χρειάζεται να τα υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά και σίγουρα δεν πρέπει να τα επαναλάβουμε.

Το βάρος πλέον πέφτει στους ώμους του Νεόφυτου Λάρκου που εκ της θέσεως του θα προτείνει τον επόμενο προπονητή και μαζί του θα χτίσουν την νέα ΟΜΟΝΟΙΑ. Με παίκτες προσωπικότητας, ποιότητας και χαρακτήρα που να μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας που φορούν και να γνωρίζουν που βρίσκονται. Μια ομάδα που θα στηθεί για να πρωταγωνιστήσει αληθινά και όχι απλά για να συμμετέχει στο πρωτάθλημα μαζεύοντας την μία ήττα μετά την άλλη.