Home TOP NEWS Post Game: Όταν αποφάσισε να παίξει ήταν ήδη αργά

Post Game: Όταν αποφάσισε να παίξει ήταν ήδη αργά


Διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε στον χθεσινοβραδινό αγώνα στο Τσίρειο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ήταν μετριότατη, πολύ κακή από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι το 70’, ενώ είδαμε και ένα τελευταίο 15λεπτο στο οποίο οι παίκτες έβγαλαν ενέργεια, πέτυχαν τα δύο τέρματα και θα μπορούσαν και για τρίτο. Πάρα πολλά τα αρνητικά που μπορούμε να κρατήσουμε από το παιχνίδι. Η αδυναμία στη δημιουργία ευκαιριών στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, η νωχελική προσέγγιση στο παιχνίδι και τα εύκολα γκολ που δέχθηκε. Η τέταρτη συνεχόμενη ήττα και 14η συνολικά μπορεί κανείς με άνεση να πει ότι ήρθε φυσιολογικά και βάση της εικόνας της ομάδας στο γήπεδο.

Υποτονικά άρχισε το παιχνίδι. Το μειωμένο ενδιαφέρον του ίσως επηρέασε τους παίκτες. Πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε την μεγάλη ευκαιρία στο 8ο λεπτό με τον Ματ Ντάρμπισαϊαρ να υποδέχεται στην περιοχή τη σέντρα του Κολοβού και να πιάνει την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Βοζίνια σε σπουδαία απόκρουση. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις μέχρι το 27′ όταν ο Χουράδο βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την περιοχή μας, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Βύντρα και πήγε στα δίκτυα. Από εκείνο το σημείο και μετά η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε να κάνει απολύτως τίποτα για να απαντήσει. Αντίθετα ήταν η ΑΕΛ η οποία πάτησε την περιοχή μας σε κάποιες περιπτώσεις, κέρδισε κάποια φάουλ σε καλά σημεία χωρίς όμως να τα αξιοποιήσει. Έτσι τελείωσε το ημίχρονο με την γηπεδούχο ομάδα να προηγείται με 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπήκε στο γήπεδο. Πριν συμπληρωθεί το δεκάλεπτο η ΑΕΛ πέτυχε δύο τέρματα, με πέναλτι του Χουράδο και με τον Μακρή και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη. Είναι δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι επαναπαύτηκαν στο προβάδισμα τους για να μπορέσουμε να πλησιάσουμε στο σκορ. Μόντες στο 71ο λεπτό και Ραμίρεζ στο 75ο έβαλαν την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά στο παιχνίδι όμως έμεινε μέχρι εκεί. Χρόνος δεν υπήρχε πολύς και οι λιγοστές φάσεις που έγιναν από κει και πέρα δεν ήταν αρκετές.

Υπήρξαν πάντως παίκτες χθες βράδυ που δεν απέδωσαν, έστω σύμφωνα με τις δυνατότητες τους, τα αναμενόμενα αλλά και κάποιοι άλλοι που έκαναν μία σχετικά καλή προσπάθεια. Ακολουθεί το ντέρμπι «αιωνίων» και το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι πως θα λειτουργήσει ο εγωισμός των ποδοσφαιριστών για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο μέτρο του δυνατού.