Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με… διαφορετική τακτική

Πρόβλεψη ενδεκάδας με… διαφορετική τακτική


Το Αποέλ αντιμετωπίζει, ως τυπικά γηπεδούχος, σήμερα στο ΓΣΠ (17:00, live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας καλείται να πάρει τη νίκη και να σπάσει το αρνητικό σερί απέναντι τους, μιας και αποτελεί το μοναδικό κίνητρο για το αδιάφορο αυτό «αιώνιο» ντέρμπι.

Με αλλαγές αναμένεται η ενδεκάδα της ομάδας μας, συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ. Ο σχηματισμός θεωρούμε ότι θα είναι το 4-4-2.

Άμυνα

Εν τη απουσία του Παναγή η λογική λέει ότι κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Μεχίας, χωρίς να αποκλείεται πάντως ο Αναστασίου να δώσει χρόνο συμμετοχής στον μικρό Αντωνίου. Δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Κούσουλος και Βύντρα. Στο δεξί άκρο θα βρεθεί ο Μαυρίας, ενώ στο αριστερό ο Μανρίκε.

Μεσαία Γραμμή

Χωρίς καθαρόαιμο εξάρι αναμένουμε να παρατάξει το κέντρο του ο Γιάννης Αναστασίου, με τους Γκόμεθ και Σοάρες να αγωνίζονται δίπλα-δίπλα στη μεσαία γραμμή. Στα δύο φτερά της επίθεσης θα βρίσκονται οι Κολοβός από δεξιά και Μόντες από αριστερά, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες στο τελευταίο παιχνίδι. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί πάντως και ο  Χαραλάμπους.

Επίθεση

Δίδυμο στην επίθεση θεωρούμε ότι θα παρατάξει ο Ελλαδίτης κόουτς, επιλέγοντας μαζί τους Ραμίρεζ και Ντάρμπισαϊαρ. Αμφότεροι καλούνται να επιδείξουν τον καλό και πραγματικό τους εαυτό, βοηθώντας την ομάδα στο σκοράρισμα.

*Οι προβλέψεις μας γίνονται με κάθε επιφύλαξη καθώς ο Γιάννης Αναστασίου μας έχει εκπλήξει αρκετές φορές φέτος.