Home TOP NEWS Πυρά Πρωτοβουλίας Οπαδών ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ΚΟΑ και Μακάρειο

Πυρά Πρωτοβουλίας Οπαδών ΟΜΟΝΟΙΑΣ για ΚΟΑ και Μακάρειο


Μια πρωτοβουλία οπαδών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ρίχνει «πυρά» σε ΚΟΑ και Μιχαηλίδη για την καθυστέρηση που δείχνουν στο θέμα του «Μακαρείου».

Η ανακοίνωση:

«Με υπομονή παρακολουθούσαμε για αρκετό καιρό τον εμπαιγμό της ομάδας μας από τον ΚΟΑ και ειδικά τον πρόεδρο του Ανδρέα Μιχαηλίδη αφήνοντας το σωματείο μας να χειριστεί το θέμα. Αυτή την στιγμή και με το τέλος της σεζόν λογικά στο Μακάριο θα έπρεπε να γίνονται βελτιωτικά έργα για να υποδεχτούν την ΟΜΟΝΟΙΑ για τη νέα σεζόν με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ εφόσον η πολιτεία δήλωσε αδυναμία επιδιόρθωσης ενός χώρου που έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να επιδιορθώνει.

Η διαδικασία που ακολούθησε ο ΚΟΑ από την ημέρα υποβολής του ενδιαφέροντος όχι μόνο κωλυσιεργεί αλλά αποκαλύπτει και τις όποιες σκοπιμότητες βρίσκονται πίσω από την ανυπαρξία απόφασης. Ξεκάθαρα ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ αυτή την συμπεριφορά απέναντι στο 1/3 των φιλάθλων του νησιού επιδιώκοντας να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι στις υπερχρεώσεις και αδικία του ΓΣΠ.

Προφασίζονται νόμους και κανονισμούς όταν ξέρουν δεν ισχύει κάτι τέτοιο και είναι καθαρά δική τους απόφαση εφόσον κανένα αρμόδιο τμήμα του κράτους δεν έχει διαφωνήσει. Γνωρίζουν ότι ακόμη και σ’ αυτή την κατάσταση η ΟΜΟΝΟΙΑ ζητά να αγωνιστεί εκεί και δημιουργούν συνέχεια προφάσεις. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΚΤΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ.

Σαν φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα προχωρήσουμε σε σειρά ενεργειών και δράσεων ενάντια στον ΚΟΑ και τον πρόεδρο του. Αν δεν απαντήσουν εντός εβδομάδας στα αιτήματα του σωματείου μας πλέον θα έχουν να αντιμετωπίσουν ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΑΟ.

Κανένας πλέον δεν θα μας εμπαίζει και θα το δείτε αυτό. Αν αναρωτιέται κανείς ποιοι είμαστε, είμαστε όλοι αυτοί που χρόνια τώρα στηρίζουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ παντού και ακόμη και φέτος σταθήκαμε στα κλειστά και ανοικτά γήπεδα δίπλα στο Τριφύλλι».