Home TOP NEWS Στάσιμα τα θέματα…

Στάσιμα τα θέματα…


Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει καταφέρει ακόμη να καταλήξει σε συμφωνία στα βασικά ζητήματα, του γηπεδικού αλλά και του τηλεοπτικού. Τα δεδομένα παραμένουν ως έχουν, οι θέσεις της ομάδας μας επίσης και για το αν θα υπάρξει από δω και πέρα πρόοδος εναπόκειται στους αρμόδιους να το καθορίσουν.

Στο θέμα του γηπέδου, το οποίο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση κυρίως για τη στάση που τηρεί ο ΚΟΑ, η ΟΜΟΝΟΙΑ εδώ και 3 μήνες περιμένει απάντηση από τον Οργανισμό που χωρίς λόγο και αιτία δείχνει κωλυσιεργία. Οι επαφές για το «Μακάρειο» έγιναν διότι κρίθηκε από τη διοίκηση πως δεν είναι προς όφελος της ομάδας να συνεχίσει να παίζει στο ΓΣΠ, από τη στιγμή που το ενοίκιο είναι τόσο ψηλό. Οι υπεύθυνοι του σταδίου μάλλον έχουν καταλάβει ότι θα χάσουν πολλά από μια ενδεχόμενη φυγή της ομάδας μας και επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχουν απαντήσει ακόμη στο ΓΣΠ, χωρίς αυτό να σημαίνει το οτιδήποτε. Πρόθεση των διοικούντων της ομάδας είναι να περιμένουν ακόμη λίγο για την απόφαση και την απάντηση του ΚΟΑ και ακολούθως θα πράξουν αναλόγως.

Σε ότι αφορά στο τηλεοπτικό τα πράγματα είναι κάπως πιο ξεκάθαρα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ νοιώθει ότι αδικείται από το συμφωνηθέν συμβόλαιο που υπογράφτηκε επί προεδρίας Τζιωνή και ζήτησε αναπροσαρμογή. Το θέμα πήρε τη δικαστική οδό, ωστόσο το συνδρομητικό κανάλι υποσχέθηκε και συμφώνησε να παρουσιάσει μια νέα βελτιωμένη πρόταση με καλύτερους οικονομικούς όρους για την ομάδα μας. Μέχρι τώρα πάντως δεν το έχει πράξει. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι έντονα ενοχλημένοι με την καθυστέρηση της Primetel καθώς φαίνεται ότι αποφεύγει με διάφορους τρόπους να τηρήσει τα συμφωνηθέντα και να καταθέσει επίσημα νέα βελτιωμένη προσφορά. Θέλουν να πιστεύουν πάντως στην ομάδα μας ότι στο τέλος αυτό θα γίνει πράξη.

Πρόκειται για δύο πολύ σημαντικά ζητήματα τα οποία για την ώρα παραμένουν στάσιμα. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο και κανείς δεν γνωρίζει ποια τροπή θα πάρουν τα πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος της ημέρας η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βγει κερδισμένη και θα λάβει αυτά που απαιτεί και δικαιούται.