Home TOP NEWS Τα χαρακτηριστικά του επόμενου προπονητή

Τα χαρακτηριστικά του επόμενου προπονητή


Ο Γιάννης Αναστασίου αποτελεί παρελθόν και επίσημα. Μαζί του σύντομα θα φύγουν αρκετοί ακόμα παίκτες. Η χρονιά που έφτασε στο τέλος της αν και πολύ κακή, μπορεί να χαρακτηριστεί εξόχως διδακτική. Επαναλαμβάνουμε για ακόμα μια φορά πως τα λάθη για την επόμενη χρονιά, δεν επιτρέπονται. Ποιος λοιπόν θα πάρει τα ινία της τεχνικής ηγεσίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ;

Ακούσαμε και εμείς διάφορα ονόματα που πιθανόν να μας ενδιαφέρουν. Τόμας Κρίστιανσεν, Ρόνι Λέβι, Πέδρο Εμάνουελ, προτάσσονται από διάφορα μέσα ως επικρατέστεροι. Αλλά ίσως η ΟΜΟΝΟΙΑ να πρέπει να γυρίσει σελίδα με κάτι άφθαρτο και αληθινά ποιοτικό. Ίσως ο προπονητής πρέπει να είναι η πιο ακριβή μας μεταγραφή. Και ο κόσμος θα το ανταμείψει. Ίσως θα πρέπει να επιλεγεί κάποιος που δεν θα έχει ξανά «παίξει» μεν στο Κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά θα γνωρίζει το ποδόσφαιρο καλύτερα από όλους στην Κύπρο.

Αν ο νέος προπονητής που έρθει αρχίσει από μηδενική βάση και κάνει μαζί με την ομάδα τις επιλογές των ποδοσφαιριστών ενδεχομένως να έχει καλύτερες πιθανότητες επιτυχίας από κάποιους άλλους που ήδη συζητούνται.