Home TOP NEWS Θα γραφτούν πολλά…

Θα γραφτούν πολλά…


Καθώς μπαίνουμε σε μεταγραφική περίοδο με την ΟΜΟΝΟΙΑ για άλλη μια χρονιά να ψάχνει προπονητή και ένα τσούρμο παίκτες. Πολλά είναι αυτά που θα γραφτούν σχετικά με υποψήφιους για να έρθουν στην ομάδα. Εμείς θα επαναλάβουμε αυτό που λέμε πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ότι προτού δείτε τη φωτογραφία με την επίτευξη της συμφωνίας, να μην είστε σίγουροι για τίποτα.

Τα περισσότερα ανακριβή δημοσιεύματα οφείλονται στα γνωστά παιχνίδια των διαφόρων μάνατζερς. Γι’ αυτό θα ακουστούν πολλά ονόματα, προπονητών και παικτών, για την ομάδα μας, όμως ελάχιστα θα ισχύουν πραγματικά. Είμαστε μαθημένοι πλέον με αυτό το σκηνικό που συμβαίνει στην Κύπρο και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί. Η ομάδα προγραμματισμού όπως είναι λογικό θα συνομιλήσει με αρκετό κόσμο, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα ότι θα επέλθει συμφωνία με τον οποιοδήποτε έχει επαφές. Ήδη έγιναν κάποιες προκαταρκτικές ενέργειες για παίκτες, εκ των οποίων ορισμένες είναι μάλιστα και σε προχωρημένο στάδιο, ωστόσο μέχρι επισημοποιηθεί η συνεργασία, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Η δουλειά που έχει να κάνει η ομάδα προγραμματισμού είναι πάρα πολλή και ελπίζουμε ότι με τις σωστές διαδικασίες και μεθόδους θα πράξει το καλύτερο για την ΟΜΟΝΟΙΑ.