Home TOP NEWS Τι πραγματικά συμβαίνει με τον 16χρονο της Ακαδημίας…

Τι πραγματικά συμβαίνει με τον 16χρονο της Ακαδημίας…


Έχουμε νέα υπόθεση Ουζόχο; Ασφαλώς και οχι. Η υπόθεση με την μορφή που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες από τα κυπριακά media δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας η περίπτωση αφορά ένα 16χρονο Κύπριοπουλο που προπονείται τελευταία με την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 και ακόμα δεν είναι καν γραμμένος στην ομάδα. Στην ουσία του θέματος, μόνο γέλιο προκαλεί η προσπάθεια με πηχυαίους τίτλους να παρουσιαστεί σαν κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είναι το θέμα. Ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχει θέμα.

Ίσως φταίει που ο 16χρονος δεν είναι ελληνοκύπριος… Ελπίζουμε στο τελευταίο να έχουμε άδικο. Θα επανέλθουμε στο θέμα εαν χρειαστεί.

Η ανακοίνωση του ΚΟΑ:

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει ότι έχει παραλάβει αίτηση για έκδοση δελτίου υγείας αθλητή συνοδευόμενη από έγγραφα και/ή στοιχεία, τα οποία κατά την εξέταση τους από τον αρμόδιο γιατρό του ΑΣΥΑ, έχουν δημιουργήσει αμφιβολίες περί της γνησιότητάς τους. Ως εκ τούτου τα έγγραφα και/ή τα στοιχεία αυτά έχουν παραδοθεί από τον Οργανισμό στην Αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση.