Home TOP NEWS Τρεις μήνες και ακόμη τίποτα. Σταματήστε να παίζετε με τη νοημοσύνη μας

Τρεις μήνες και ακόμη τίποτα. Σταματήστε να παίζετε με τη νοημοσύνη μας


Η πρώτη επαφή για το Μακάρειο έγινε από την ΟΜΟΝΟΙΑ τον περασμένο Φερβουάριο, ακολούθησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες του ίδιου του προέδρου Παπασταύρου με τον Οργανισμό αλλά και 5-6 επιστολές μέσω των οποίων η ομάδα μας αιτήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Μάλιστα στην τελευταία του παρουσία στην Κύπρο ο Παπασταύρου είχε συνάντηση στα γραφεία του ΚΟΑ ενώ την περασμένη Δευτέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για τα έργα που πρέπει να γίνουν στο στάδιο. Η επιστολή η οποία αποστάλθηκε την Τετάρτη από την ΟΜΟΝΟΙΑ και για την οποία κάνει αναφορά η διευθύντρια του ΚΟΑ αφορούσε σε υπενθύμιση για την αναγκαιότητα άμεσης απάντησης, στο κατά πόσο ο Οργανισμός παραχωρεί το γήπεδο για χρήση από την ομάδα μας, ανεξάρτητα από τα έργα που η ΟΜΟΝΟΙΑ προθυμοποιήθηκε να αναλάβει. Το συγκεκριμένο ερώτημα εκκρεμεί τους τελευταίους τρεις μήνες ενώ επιπλέον στην επιστολή της Τετάρτης σημειώθηκε η ετοιμότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αρχίσει άμεσα τα βελτιωτικά έργα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ανώτατης αθλητικής αρχής του τόπου συνεδριάζει βδομάδα με βδομάδα και οριστική απάντηση δεν έρχεται.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αρχίζει πλέον να επεξεργάζεται τα επόμενα της βήματα καθώς πέραν του γεγονότος ότι σύντομα θα πρέπει να δηλώσει στην ΚΟΠ την έδρα της για την επόμενη περίοδο, θα πρέπει να βγάλει και τα πακέτα για τα εισιτήρια διαρκείας ενώ πολύ σημαντικό είναι και το κομμάτι της διαφήμισης στο γήπεδο το οποίο θα την φιλοξενήσει.

Η υπομονή αρχίζει να φτάνει στα όρια της, στην ΟΜΟΝΟΙΑ νοιώθουν ότι η πλευρά του ΚΟΑ τους εμπαίζει καθώς μετά τόσο καιρό ένα ζήτημα μείζονος σημασίας ακόμη εκκρεμεί.