Home TOP NEWS Ακολουθεί ευλαβικά το πλάνο για να επιστρέψει δυναμικά

Ακολουθεί ευλαβικά το πλάνο για να επιστρέψει δυναμικά


Πριν από περίπου 7 εβδομάδες ο Κωνσταντίνος Παναγή μπήκε στο χειρουργείο για να αντιμετωπίσει με τον πιο δραστικό τρόπο το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο πόδι του. Σε πρώτη φάση οι ιατροί έκαναν λόγο για απουσία του για ένα διάστημα τριών μηνών ωστόσο το μήνυμα που έλαβε από αυτούς είναι πως θα εξαρτηθεί και από την δουλειά που θα κάνει ο ίδιος, στο διάστημα που θα ακολουθούσε, για να επαναφέρει εαυτόν σε αγωνιστική κατάσταση ώστε να μπορέσει να μπει στο γήπεδο το συντομότερο.

Ο Κωνσταντίνος δουλεύει από εκείνη τη μέρα ασταμάτητα και με απόλυτη μεθοδικότητα πάνω στο πλάνο που βγήκε για να μπορέσει να επανέλθει.

Το πρωί μπαίνει στην πισίνα και ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας ενώ το απόγευμα δουλεύει στο γυμναστήριο για  ενδυνάμωση και για να βελτιώσει την αντοχή του.

Πάει πάρα πολύ καλά και υπολογίζεται ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα είναι σε θέση να ακολουθεί κομμάτια της κανονικής προπόνησης ενώ θα μπορεί επίσης να προπονείται κανονικά στο δικό του κομμάτι, αυτό των τερματοφυλάκων.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει η πίεση του χρόνου. Ο Παναγή έχει θέσει ως στόχο να είναι πανέτοιμος και στη διάθεση του προπονητή του όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Μέλημα του είναι να μπορεί όσο πιο σύντομα γίνεται, να βγάλει τις εντάσεις που χρειάζονται χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος κάποιας υποτροπής στο πρόβλημα του.

Την ίδια ώρα είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο, το γεγονός ότι προπονητής του φέτος θα είναι ο Ανδρέας Λουνγκρίδης, ένας άνθρωπος με τον οποίο ο Παναγή εργάστηκε στο παρελθόν στις μικρότερες Εθνικές ομάδες της Κύπρου και τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά.

Θα είναι, πέραν πάσης αμφιβολίας, εξαιρετικό για την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει φέτος έναν δυνατό Κωνσταντίνο Παναγή, έτοιμο να ανταποκριθεί και να βοηθήσει την ομάδα στους υψηλούς στόχους που έχει θέσει.