Home TOP NEWS Ακολουθείται ευλαβικά το πλάνο…

Ακολουθείται ευλαβικά το πλάνο…


Πιστή στο πλάνο που έθεσε από την έναρξη της μεταγραφικής συνεχίζει να είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει εντατικά και με προσοχή και αυτό φαίνεται με τις, μέχρι τώρα, επιλογές που έγιναν. Δεν είναι μόνο το θέμα της ποιότητας των ποδοσφαιριστών, αλλά κυρίως ο τρόπος που κατάφερε η ομάδα μας να ολοκληρώσει τις συμφωνίες.

Καταρχάς είναι πάρα πολύ σημαντικό να διατηρείται η μυστικότητα μιας επιλογής, μέχρι τη στιγμή που θα κλείσει. Στο παρελθόν είδαμε πολλές φορές να «χαλάνε» μεταγραφές γιατί κάποιοι βιάστηκαν να το βγάλουν προς τα έξω. Από τι φαίνεται, μέχρι τώρα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει στη φετινή μεταγραφική περίοδο και αυτό οφείλεται στον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η ομάδα προγραμματισμού. Οι Λάρκου και Ταραπουλούζης σε συνεννόηση και με τον προπονητή, φαίνεται να κάνουν μια πολύ σωστή δουλειά εως τώρα και παραμένουν πιστοί στο πλάνο που έθεσαν εξ αρχής. Είναι απαραίτητο να γίνουν προσεκτικές επιλογές οι οποίες δεν θα βοηθήσουν μόνο τη νέα σεζόν, αλλά θα είναι μέρος του χτισίματος της νέας ομάδας και για το μέλλον. Οι μεταγραφές που έγιναν έχουν ενθουσιάσει τον κόσμο, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και εκεί θα κριθούν.

Ο προγραμματισμός συνεχίζεται και αναμένονται εντός των ημερών οι νέες αφίξεις. Ας ελπίσουμε ότι η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από την ομάδα προγραμματισμού να συνεχιστεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής και το πιο σημαντικό, να χτιστεί μια ομάδα όπως αρμόζει στο όνομα και στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.