Home TOP NEWS Αυτό δεν είναι αποδεκτό!

Αυτό δεν είναι αποδεκτό!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ακόμη στο… περίμενε με την PrimeTel για την αναπροσαρμογή του συμβολαίου που αυτή τη στιγμή την αδικεί κατάφωρα και για το οποίο υπήρξαν διαβεβαιώσεις από την άλλη πλευρά ότι θα αναθεωρηθεί.

Μάλιστα από φέτος θα ισχύσει η συνεργασία PrimeΤel-CableNet, με τις ομάδες που έχουν μπει κάτω από την τηλεοπτική στέγη της νέας εταιρείας να λαμβάνουν υψηλότερα ποσά σε σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Επικοινωνήσαμε με την PrimeΤel ως συνδρομητές του πακέτου τηλεόρασης στο οποίο περιλαμβάνονται και οι αγώνες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μας λέχθηκε ότι αυτό που θα ισχύει πλέον είναι μία επιπλέον χρέωση την οποία θα επωμιστούν οι υφιστάμενοι συνδρομητές της PrimeTel λόγω αυτής της συνεργασίας.

Δηλαδή ο κόσμος που επέλεξε τη συγκεκριμένη συνδρομητική πλατφόρμα για να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα κληθεί να πληρώσει επιπλέον λεφτά για να καλυφθούν έξοδα της cablenet για τις συμφωνίες που έκανε με κάποιες ομάδες, μεταξύ των οποίων το Αποέλ και η Ανόρθωση. Ο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ θα κληθεί να πληρώσει περισσότερα στη μηνιαία συνδρομή του και θα γνωρίζει ότι αυτά τα λεφτά δεν θα πάνε στην ομάδα του, καθώς η PrimeTel δεν έχει προσφέρει στην ΟΜΟΝΟΙΑ καλύτερο συμβόλαιο, αλλά θα πηγαίνουν στο Αποέλ και σε άλλες ομάδες που υπέγραψαν πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια με την Cablenet.

Η διαφορά μάλιστα στα ποσά που θα επωφελούνται αυτές οι ομάδες σε σχέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ, λαμβάνοντας υπόψη και το μέγεθος της κάθε ομάδας, είναι πολύ μεγάλη. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτό ούτε από την διοίκηση της ομάδας μας ούτε και από τον ίδιο τον κόσμο μας.