Home TOP NEWS Αυτό που λέμε πάντα…

Αυτό που λέμε πάντα…


Το νέο αφεντικό του «Ηλίας Πούλλος» ανακοίνωσε σήμερα το απόγευμα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο Χένινγκ Μπεργκ είναι και επίσημα προπονητής της ομάδας μας υπογράφοντας διετές συμβόλαιο. Ο 49χρονος κόουτς έχει πολλή δουλειά να κάνει μαζί με την ομάδα προγραμματισμού, με την ελπίδα ότι θα φτιάξουν μια ομάδα… καθώς πρέπει.

Διαβάστε επίσης – Ποιος είναι ο Χένινγκ Μπεργκ

Πάντως για το Νορβηγό κόουτς ισχύει ότι και για όλους τους προπονητές που πέρασαν από την ομάδα μας. Σαν ιστοσελίδα, τα τελευταία χρόνια σε κάθε πρόσληψη προπονητή, αναφέρουμε ότι η αξία του εκάστοτε κόουτς κρίνεται στο γήπεδο με αυτά που προσφέρει και ανάλογα με την πορεία και την εικόνα της ομάδας. Όλοι δικαιούμαστε να έχουμε άποψη και να τοποθετούμε τις προσδοκίες μας εκεί που νομίζουμε, αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι. Ωστόσο, το παρελθόν ενός προπονητή δεν εγγυάται επιτυχία ή αποτυχία στον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Διαβάστε επίσης – Έρχεται και πιάνει δουλειά

Εμείς από την πλευρά μας, ελπίζουμε να δούμε τον Μπεργκ να παρουσιάζει το έργο και τη δουλειά που έδειξε στη Λέγκια Βαρσωβίας όπου κατέκτησε τίτλους, προσδοκώντας να πράξει το ίδιο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ.