Home TOP NEWS Δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι έως τώρα

Δεν μπορούμε να μην είμαστε ικανοποιημένοι έως τώρα


Αξίζει όπως φαίνεται η καθυστέρηση στην ανακοίνωση μεταγραφών. Η μεθοδική δουλειά του Λάρκου και των συνεργατών του αποδίδει και αυτό δεικνύει και το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοίνωσε ήδη τους Λούφτνερ και Τιάγκο, ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τις συνεργασίες με Περέιρα και Λανγκ ενώ η μεταγραφή του Ουζόχο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τρεις παίκτες των οποίων την αξία γνωρίζουμε από την παρουσία τους πέρσι στο πρωτάθλημα μας και άλλοι δύο αμυντικοί, ένας Ούγγρος διεθνής και ένας Τσέχος διεθνής, είναι για την ώρα οι μεταγραφικές κινήσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και είναι γεγονός ότι ο κόσμος πλέον αρχίζει να αισθάνεται πολύ καλά με τον τρόπο που γίνεται η δουλειά στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Η μεθοδικότητα, η γνώση των αναγκών της ομάδας, οι προσεγμένες επιλογές και βεβαίως η δουλειά που γίνεται χωρίς τυμπανοκρουσίες λειτουργούν θετικά και αυτό παρουσιάζεται και μέσα από τις κινήσεις που έγιναν.

Θα γίνουν ασφαλώς κι άλλες μεταγραφές μέχρι να συμπληρωθεί το ρόστερ και η έως τώρα πορεία προκαλεί ικανοποίηση αλλά και αισιοδοξία.